2013 BMW 335i by K3 Projekt Wheels


K3 Projekt Wheels je predstavio svoju verziju BMW-a serije 3 (f30).
BMW 335i u Estoril Blue II izdanju je dobio BMW M Performance prednje "bubrege", 3M Gloss black kućišta retrovizora, 3M Gloss black zadnji difuzor, modifikovano ogibljenje, K3 Projekt F2 felne od 20 inča, kao i Pirelli Pzero gume.
Više slika pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M6 Gran Coupe

Nakon M verzija "šestice" Coupe i Cabrio, BMW se priprema i za prezentaciju modela M6 Gran Coupe.
Premijera BMW-a M6 Gran Coupe se očekuje početkom sledeće godine (na Salonu u Detroitu u januaru ili početkom marta u Ženevi), a imaće isti motor kao i M5 i M6 (4,4 litarski V8 sa 412 kW/560KS i 680 Nm obrtnog momenta), u paru sa sedmostepenom DCT transmisijom (za sada nije poznato da li će biti u ponudi i sa manuelnim menjačem).
M6 Gran Coupe će dobiti i krov od ugljeničnih vlakna i karbon-keramičke kočnice, a više fotografija možete pogledati na našoj Facebook fan strani.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW X3 i BMW X5 prodajne akcije

Delta Motors je od 08.10.2012. u okviru kampanje „4 GODINE KAO STANDARD“ pripremio najnovije pogodnosti i ekskluzivne cene za modele BMW X3 i BMW X5.

 Takođe želimo da vas podsetimo da kampanja „4 GODINE KAO STANDARD“ podrazumeva garanciju i besplatno servisiranje svih BMW modela na 4 godine i povoljne uslove otkupa korišćenih vozila i izuzetne uslove finansiranja.

Zabava, posao, porodica i prijatelji - sve su to važni detalji u vašem životu, a BMW X3 vam omogućava beskrajnu raznovrsnost zbog koje nikada nećete morati da ograničavate svoje interese. Jedna činjenica o ovom vozilu uvek ostaje nepromenjena: njegov dinamičan karakter. A sada, zahvaljujući akcijskoj ponudi, BMW X3  je dostupan sa kamatom od 3,99%.

Moćan, elegantan, dinamičan i raznovrsan, glavne su karakteristike BMW X5 modela. Najmodernija tehnologijia i smeli dizajn zajedno su dali najharmoničniji BMW X5 do danas, koji je stvoren za sve puteve. Iskusite istinsku ličnost rođenog vođe. BMW X5 po ceni od 65.990 evra i sa 4 BMW benefita.
Za vlasnike BMW automobila, garancija i besplatno servisiranje svih BMW modela su produženi na 4 godine i to od sada postaje standard.
U saradnji sa BMW Financial Services smo u prilici da vam ponudimo izuzetne uslove finansiranja kako bismo izašli u susret potrebama klijenata, kao i otkup vašeg starog vozila u zamenu za novo po najpovoljnijim uslovima.
Sada je vaša bezbrižnost duplo duža, tako da možete u potpunosti da se prepustite čarima vožnje.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.