Kelleners Sport BMW 6-Series Gran Coupe

Kelleners Sport je sa nekoliko slika najavio svoj tjuning program za novi BMW serije 6 Gran Coupe.
U ponudi će u početku biti samo set novih točkova, izduvni sistem i par novih detalja za enterijer.
Kasnije će kupcima biti ponuđni i body kit, modifikovano ogibljenje, kao i paketi za pojačanje motora što znači da više informacija o ovoj "šestici" iz Kelleners Sporta tek sledi.
Izvor: AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video: Skup vlasnika BMW M modela u Indoneziji
Više slika sa ovog skupa pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

U pripremi i BMW X4 M?

Zahvaljujući izvoru koji radi u BMW-u do sada smo saznali brojne pojedinosti vezane za bavarske novitete. Taj izvor (krije se iza nadimka Scott26) je do sada bio izvor za brojne informacije vezane uz BMW koje su redovno objavljivane na jednom stranom forumu, a poslednja od njih govori o budućem crossoveru X4 M koji bi trebalo da se pojavi do 2015. godine.

Tako zahvaljujući njemu znamo da će novi X4 M biti svojevrsna vizuelna mešavina crossovera X3 i X6 od koga će navodno biti kraći 40 mm. Dobar deo tehnologije će biti pozajmljen od nove generacije BMW-a M3. S kakvim će performansama baratati X4 M nije poznato, ali ranije se špekulisalo da će imati oko 450 KS koji će se preko M-DCT menjača prenositi na sve točkove.
Uz sportsko srce tu bi trebalo da bude i sportski podešeno ogibljenje, elektro-mehanički sistem upravljanja i niz elemenata od ugljeničnih vlakana koji bi trebalo da olakšaju njegovu konstrukciju, ali i da mu daju i agresivniji izgled.

Izvor: AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Uslikan "kostur" BMW-a 3 GT u BMW-ovoj fabrici

Špijunske fotografije stižu sa raznih mesta pa tako imamo i jednu koja je snimljena u BMW fabrici koja jasno prikazuje kostur Gran Turismo verzije Serije 3. Uprkos tome što nije otkriveno mnogo detalja, fotografija prikazuje liniju krova ovog modela koja je mnogo bolja nego kod GT modela Serije 5 kao i ukupne proporcije vozila.

Download BMW in Ovi Store now.