Video: Super reklama za BMW Motorrad Safety Concept


Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: Devet Minija svira britanski himnu


Download BMW in Ovi Store now.

Deset milioniti posetilac BMW Welt-a

BMW Welt u Minhenu je zvanično otvoren 20. oktobra 2007. godine, a juče su Nemci obeležili posetu 10-milionitog gosta.
10-milioniti posetilac je Patrick Zanker, a primio ga je Thomas Muderlak, prvi čovek BMW Welt-a. Jubilarni posetilac je inače dobio i poklon u vidu desetonedeljnog besplatnog korišćenja BMW-a Z4.

Najviše posetilaca BMW Welt-a je naravno iz Nemačke, i to 59%, a iz inostranstva najviše ih je iz SAD-a (13%) i Velike Britanije (8%).

Izvor: AutoBlog.rs
Slike: BMW Srbija Facebook page

Download BMW in Ovi Store now.

Da li je ovo novi BMW M3 F80 u BMW muzeju?

Sve bliži je trenutak kada će BMW predstaviti novi M3. U prilog tome govori i činjenica da se u BMW-ovom muzeju u Minhenu pojavio automobil sakriven ispod mušeme.
Prema nekim izvorima novi BMW M3 se nalazi na samom ulazu u BMW muzej, a na prekrivaču se nalaze oznake koje su prekrivene kako se ne bi videlo o kom modelu je reč. Neki očevici tvrde da na trakama piše F81 ili F31 , a to si moguće oznake za modele M3 i M4.
Felne koje se naziru još više potpaljuju maštu, naime iste felne su simljene na BMW-u M3 tokom testiranja na prototip modelu na Nirburgringu.
Šta je od ovoga tačno, i šta se krije iza mušeme u BMW muzeju saznaćemo uskoro, a vi nas pratite i budite među prvima koji će to saznati.

Download BMW in Ovi Store now.

Toyota će možda uzeti BMW platformu Serije 6 za svoj Supra model

Japanska kompanija Toyota planira da koristi platformu BMW 6 serije sa ciljem razvoja nove generacije Supra modela.
Nakon što su dve kompanije ostvarile partnerstvo proširena je njihova saradnja što u suštini znači razmenu tehnologija sa ciljem smanjenja emisije štetnih gasova kao i unapređenje efikasnosti potrošnje goriva u njihovim vozilima.
Najnovije informacije pokazuju da će nova Toyota Supra generacija koristiti istu platformu kao i BMW 6 serija. Za sada nema zvanične potvrde ovih informacija ali se očekuje i da će legendarni model Toyota Supra biti u potpunosti redizajniran korišćenjem iste platforme kao i kod BMW 6 serije.
Izvor: Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video: Tiff Needell testirao BMW M6 Coupe & Convertible na Goodwood festivalu brzineDownload BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Sledeći»