BMW u prvom polugodištu ostvario rekordnu prodaju

Kako piše Tanjug, nemački BMW je u prvom polugodištu ostvario rekordnu prodaju, više od 900.000 vozila, što je osam odsto više nego u prvih šest meseci lane.
Šef prodaje BMW-a rekao je da je kompanija postigla rekord i u junu, kada je tražnja povećana za četiri odsto na mesečnom niovu.
Koncern je tako na najboljem putu da ostvari novi rekord u prodaji tokom cele godin.
"U narednim mesecima uvešćemo na tržište nove modele koji će se u drugom polugodištu postarati za nove impulse rasta", rekao je Robertson, a prenose agencije.

Download BMW in Ovi Store now.

Šokantno: Reportera uživo pregazio trkački automobil!


Download BMW in Ovi Store now.

BMW 3 F30 by Kelleners Sport

Kelleners Sport je objavio slike i detalje o svom paketu za modifikovanje nove BMW-ove serije 3 (F30).
 Paket za sada obuhvata nekoliko različitih kompleta Kelleners točkova, sportske orpuge, diskretni body kit i novi sportski izduvni sistem sa četiri izduvne cevi.
U vesti se ne navodi podatak o paketima za pojačanje motora, ali će to biti saopšteno naknadno.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M3 Lime Rock Park Edition

 

BMW North America danas je najavio još jedno limitirano izdanje BMW-a M3 Coupe -  BMW M3 Lime Rock Park Edition. Samo će 200 primeraka biti proizvedeno ovog leta pod ceni od 70.995 dolara (cca. 10.000 dolara više od standardne verzije).
BMW M3 Lime Rock Park Edition je nastao kao plod saradnje BMW-a i vlasnika Lime Rock Park trkačke staze u Connecticutu.
Automobil će se nudit isključivo u Fire Orange boji, sa krovom od karbonskih vlakana, Nappa kožnim enterijerom, BMW Competition Package-om, novim izduvnim sistemom, felnama od 19 inča, aerodinamičkim elementima od karbonskih vlakana, sportskim volanom sa alkantarom, kao i pločicom sa serijskim brojem primerka.
Prve isporuke planirane su za početak septembar ove godine, no nažalost ovo limitirano izdanje će bit prvenstveno namijenjeno kupcima preko "bare".
Komapnija planira izgraditi samo 25 auto nedeljno, što znači da će biti potrebno dva meseca da ovo limitirano izdanje siđe s proizvodnih traka.

 

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Sledeći»