Video : Novih 6 rekalam za BMW Ultimate ServiceDownload BMW in Ovi Store now.

BMW planira sedan verziju Serije 1 na američkom tržištu do 2015Trenutno na teritoriji SAD BMW nudi Seriju 1 u kupe i kabriolet verziji, dok se hečbek verzije sa troje i petoro vrata prodaju i u ostalim delovima sveta. Izvori iz ove kompanije navode da BMW planira sedan verziju Serije 1 na američkom tržištu do 2015.
Planirano je da ovaj model bude konkurentan nastupajućem Audi A3 sedan i Mercedes-Benz CLA modelu. Takođe, navodi se da će obzirom da će nova Serija 3 bitii nešto većih dimenzija, biti više prostora za sedan Serije 1. Takođe, jedna od informacija je da će Serija 1 imati pogon na prednje točkove u svom narednom redizajnu.

Izvor: Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M6 Gran Coupe stiže sledeće godine

BMW je najavo da će M6 Gran Coupe biti zvanično predstavljen javnosti početkom naredne godine. Prema navodima nemačkog proizvođača, potpuno novi BMW M6 Gran Coupe će biti predstavljen u pomenutom vremenskom okviru, ali nije saopšten događaj na kojem će se to desiti.
Glasine sugerišu da bi pomenuti događaj mogao biti ili sajam automobila u Detroitu, ili sajam u Ženevi. BMW navodi da će M6 Gran Coupe biti na tržištu kao model za 2014. godinu, što znači da će se na tržištu pojaviti tokom 2013.
Potpuno novi BMW M6 Gran Coupe će pokretati isti motor koji se koristi u okviru M5 modela, 4.4L V8 sa M Twin Power Turbo tehnologijom, ali za razliku od M5, M6 Gran Coupe će imati više od 560ks snage. S63T motor kompanije BMW će biti uparen sa kompanijinom DCT transmisijom, ali proizvođač nije naveo da li će dostupna biti i manuelna opcija.

Download BMW in Ovi Store now.