BMW M3 Chrome Bullet na Goodwood Festival of Speed

Kao što je to bio slučaj i proteklih godina, nemački proizvođač automobila, kompanija BMW je i ove godine prisutna na Goodwood Festival of Speed događaju na kojem zaista može mnogo toga da se vidi, uključujući novi BMW M6 i kabriolet model.
Takođe su predstavljeni i BMW 640i SE Gran Coupe, novi BMW M5, BMW M3 i M5 M Performance Edition kao i specijalno izdanje BMW M3 Chrome Bullet.
BMW planira da predstavi i BMW M6 Coupe i kabriolet model u toku trke super-automobila koja će biti održana na pomenutom događaju kada će se ovi modeli dva puta u toku naredna tri dana penjati uz brdo.
Više slika sa ovog festivala možete pogledati OVDE-

Download BMW in Ovi Store now.

Frozen Black BMW M3 by Active Autowerkes & Strasse Forged

Momci iz tjuning kuće Active Autowerkes & Strasse Forged su napravili tjuning paket za BMW M3 (e92) i nayvali ga Frozen Black BMW M3.
Ovaj BMW koji kao da je došo iz pakla se nalazi u Saudiskoj Arabiji, a njegov vlasnik se odlučio zactive Autowerke Stage 2 kompresorski kit koji mu obezbeđuje 625 KS za zabavu.
Poded pojačanog motora u paket spadaju Strasse Forged Deep Concave SM7 felne na koje su stavljene Pirelli P Zero Nero gume dimenzija 245/30/20 napred i 305/25/20 pozadi, zatim Frozen Black boja karoserije, Akrapovič Evolution izduvni sistem, Arkym karbonska hauba i prtljažnik, Revozport karbonski prednji spojler, zadnji difuzor i retrovizori, kao i StopTech BBK (Big Brake Kit) kit.
Više sloka ovog BMW-a možete pogledati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

MINI INTERNATIONAL besplatno za iPad

MINI INTERNATIONAL je magazin koji objedinjuje privlačnost, verodostojnost i obrazovnu komponentu novinskog sadržaja u platformu urbanog života – kako visoke, tako i ulične kulture MINI entuzijasta. Fokusira se na MINI život, kulturu i dizajn, te pogledom pod površinu postmodernog mobilnog društva donosi vam uvek intrigantne i sveže priče.
U njemu ćete naći članke o novim i starim MINI modelima, najzanimljivijim događajima iz sveta muzike i filma, fascinantnim tekovinama u svetu dizajna i mode, te putopise sa nekih od najuzbudljivijih mesta na planeti.
Čitaoci MINI INTERNATIONAL magazina su mladi i ambiciozni kosmopolitski ljudi koji predstavljaju avangardni način života i ulažu u ideje, najkvalitetniji dizajn, brendove i kvalitet. Čak 330.000 primeraka izlazi dvaput godišnje za tržišta širom sveta – od Nemačke i Velike Britanije preko Francuske i Španije, pa sve do Kine i Japana.
Preuzmite besplatnu MINI INTERNATIONAL aplikaciju za iPad

Izvor: Radulovic-group.com

Download BMW in Ovi Store now.

BMW R1200GS Tom Luthi Limited Edition

BMW Motorrad je nedavno u Švajcarskoj predstavio specijalnu verziju GS-a koja je nastala u čast švajcarskog vozača Thomasu Luthiu.
Thomas Luthi je dugogodišnji Moto race takmičar i ambasador BMW Motorrad-a, pa su njemu u čast napravili specijalnu verziju popularnog GS modela.
BMW R 1200 GS je BMW-ov najprodavaniji model, a ovaj Grand Touring Enduro je na tržištu već tri decenije. Aktuelnu generaciju pokreće dvocilindrični bokser agregat zapremine 1.170 ccm koji isporučuje 110 KS i 120 Nm obrtnog momenta. Snaga se preko jednolamelnog suvog kvačila prenosi do 6-stepenog menjača koji je sa zadnjim točkom vezan preko kardana.
BMW R 1200 GS Tom Luthi Limited Edition se od standardnog modela razlikuje po crnoj boji, plavim čeljustima kočnica, zatamljenom vetrobranu, pločicom rednog broja serije, titanijum sivim GS logom i Tom Luthi logom na prednjem blatobranu.

Izvor: Radulovic-group.com

Download BMW in Ovi Store now.