Video : Ko ima bolji Night Vision BMW, Mercedes, ili Audi


Download BMW in Ovi Store now.

Naredna generacija 2014 BMW-a M3 dobija električno servo upravljanje


Naredna generacija 2014 BMW-a M3 bi mogla da dobije električno servo upravljanje, EPAS. Prema navodima koji su se pojavili na internetu, ovakav sistem može da donese neka unapređenja kada je reč o efikasnosti, za razliku od tradicionalnih hidrauličkih ponuda.
Naime, činjenica je da se 90% vožnje izvodi po pravoj liniji gde nema potrebe za servo upravljanjem. Treba pomenuti da BMW koristi EPAS koji najnovijih modela Serija 3,5 i 6. Da li je ova informacija 100% sigurna nije poznato, ali ono što se zna je da će M3 F80 model dobijati pogon od linijskog šestocilindarskog motora umesto kako se ranije spekulisalo V8 konfiguracije.
Nova jedinica će zameniti 4.0L V8koji postoji kod odlazećeg modela. Sugeriše se da će zapremina novog motora biti oko 3.0L i da će budući model koristiti twin-turbo ili tri-turbo tehnologiju i razvijati oko 450ks.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Otvaranje prvi BMW Brand Store u Parizu


Download BMW in Ovi Store now.

4. Balkanska Minijada

Već tradicionalna Balkanska Minijada, koja se ove godine održava po četvrti put, planirana je za 23.06.2012., kada će se u centru Beograda okupiti preko 100 MINI Classic, ali i novih MINI automobila.
Delta Motors, jedan od sponzora Balkanske Minijade, poziva sve ljubitelje MINI automobila da prisustvuju ovom već tradicionalnom okupljanju, 23.06.2012.
Okupljanje vlasnika MINI automobila je predviđeno za 11h na platou ispred Skupštine grada, gde će svi prisutni imati prilike da na jednom mestu pogledaju MINI automobile stare i nekoliko decenija iz čak 15 zemalja, ali i najnovije modele, poput MINI Countryman i MINI Coupe automobila.
Revijalna vožnja MINI automobila je planirana sa početkom u 13h, kada kolona kreće ka Hajdučkoj česmi na Košutnjaku, gde će automobili biti parkirani, a za sve prisutne obezbeđeni brojni dodatni sadržaji.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

BMW serije 5 (E60) by Prior Design

Za sve vlasnike BMW Serije 5 E60 čiji automobili počinju već da izgledaju staro i dosadno dostupna je jedna opcija za blago osveženje ovog vozila u vidu opreme kompanije Prior Design koja ni sama nije nova, ali je interesantna, naročito u novoj boji.
Delovi ove opreme su prednji branik, novi prednji blatobrani, bočni dodaci, proširenje za zadnji kraj vozila kao i M zadnji branik. Takođe je moguće poručiti i spojler prtljažnika. Novi blatobrani donose mogućnost ugradnje ultra širokih točkova.
Ako sve ovo nije dovoljno da načini vaš stari E60 dovoljno interesantnim, onda je rešenje možda fokusirati se na novi F10.

Download BMW in Ovi Store now.

Vorsteiner Limited Edition GTRS5

Sa ciljem obeležavanja povlačenja modela E92 M3, kompanija Vorsteiner je predstavila narednu generaciju GTRS serije konverzija proširenja karoserije. GTRS5 svoj fokus usmerava na put ili trkačku stazu.
 Stav tkačkog automobila GTRS5 opreme bez ikakve sumnje podseća na GTRS3, ali sa svojim sopstvenim karakteristikama. Ovu opremu karakteriše savršenstvo u detaljima za redizajnirane prednji i zadnji branik.
Nova stilska unapređenja daju GTRS5 agresivniji izgled, ali što je još važnije na ovaj način pomenuti model dobija na unapređenju funkcionalnosti i performansi. Prednji branik ovog modela je dizajniran sa dodatnim vertikalnim otvorima za ventiliranje koji obezbeđuju unapređeni protok vazduha.
Više slika pogledajte OVDE.
Preuzeto sam : Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.