Video : BMW X6 sa Vossen Concave felnama



Više slika pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

Kriza trese BMW-ov "i" projekat

Prvi BMW-ovi “i” automobili samo što nisu došli na tržište, a bavarski proizvođač bi modelima i3 i i8 u budućnosti želeo da pridruži još elektro automobila. Tako se za sada zna da su u planu još i1 i i5, ali izgleda da bi njihov razvoj mogao da sačeka do daljnjeg. BMW uskoro lansira svoje modele i3 i i8. Čak je doneta i strategija prodaje koja kaže da će se oni godišnje prodavati u 110.000 primeraka. Bavarci su sada malo promenili ploču jer stanje tržišta nije onakvo kakvo su priželjkivali.
Manjak stanica za punjenje plug-in hibrida i električnih automobila u Evropi i sve manje povlastice prilikom kupovine takvih automobila naterale su rukovodstvo BMW-a da se zapita da li se to njima uopšte isplati.
Plan prodaje sa 110.000 jedinica godišnje vrlo verovatno će biti smanjen za trećinu. Od “i” projekta BMW neće odustati jer bi ga to koštalo dosta novca, ali da je budućnost pred ovim pod-brendom bajna - trenutno baš i ne. Dva najavljena modela tako će uskoro na tržište, a ovi drugi sačekaće neka bolja vremena.
Izvor: AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW-ov servis inkluziv, "Vi vozite mi ćemo se postarati za ostalo"


Sa BMW-ovim servisnim paketom, brige oko troškova servisa - za popravke, održavanja, a u zavisnosti od paketa i za zamene potrošnih delova - postaju stvar prošlosti. Sa BMW-ovom Servis inkluzivom, vaš automobil može biti servisiran onoliko često koliko je to potrebno, bez dodatnih troškova, tokom ugovorenog vremenskog perioda ili broja pređenih kilometara.
Možete birati među čitavim nizom različitih ugovora. Kako se može preneti i na novog vlasnika, bilo koji od ovih paketa uvećava prodajnu vrednost vašeg automobila. Sloboda kakva ne poznaje granice: BMW-ov Servis inkluziv.

Download BMW in Ovi Store now.

Novi BMW ActiveHybrid 7

BMW sa ponosom predstavlja drugu generaciju BMW ActiveHybrid 7 modela sa novim šestocilindričnim rednim motorom i značajno reduciranom emisijom štetnih gasova. BMW ima jasnu strategiju: stvaranje hibridne tehnologije u cilju najveće moguće efikasnosti.
BMW serije 7 već je najefikacniji u svojoj klasi. BMW serije 7 ActiveHybrid ima za 15 posto manju potrošnju goriva i emisiju CO2 u odnosu na isti model koji ima samo standardni motor sa unutrašnjim sagorevanjem.
Ipak, BMW sa električnim motorom je ipak BMW, tako da BMW serije 7 ActiveHybrid i dalje nudi izvanrednu sigurnost, udobnost i dizajn. VIše o novim BMW ActiveHybrid 7 na psoebnim BMW stranica: http://bit.ly/BMW_ActiveHybrid_7
Izvor : radulovic-group.rs

Download BMW in Ovi Store now.

10 BMW-ovih obećanja klijentima

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16