BMW zainteresovan za Mitsubishijevu fabriku u Holandiji

Zbog neisplative proizvodnje Mitsubishi je proizvodnju svojih automobila iz fabrike NedCar u Holandiji odlučio da preseli na neku drugu lokaciju, a ovu ili da iznajmi drugom auto brendu ili da je potpuno zatvori. Ipak, fabrika u Holandiji ne bi trebalo da ostane prazna jer se za to postrojenje trenutno interesuje BMW koji bi tamo najverovatnije proizvodio MINI-jeve automobile.
Glasine da se BMW interesuje za Mitsubishijevu fabriku u Holandiji i zvanično su potvrđene, a rukovodstvo brenda već pregovara sa Mitsubishijem o uslovima najma postrojenja.
Koji bi modeli tamo mogli da se proizvode još nije poznato, ali neimenovani izvor je otkrio da bi prostor u Bornu trebalo da se iskoristi za proizvodnju MINI-jevih automobila. Svi MINI-jevi modeli osim Countrymana trenutno se proizvode u Velikoj Britaniji.
Izvor : AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: Evo zašto su vozači BMW-a na lošem glasuDownload BMW in Ovi Store now.

Video: BMW M3 e92 sa Akrapovič izduvnim sistemom


Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW serije 3 (F30) sa HARTGE čiptjuningom


Download BMW in Ovi Store now.

BMW i3 će koštati između 35.000 i 40.000 evra

BMW i3 će imati osnovnu cenu između 35.000 i 40.000 evra. Ovu informaciju je obelodanio jedan od izvora bliskih BMW-u, a da je vest gotovo 100% tačna govori činjenica da su se ove dve cifre pominjale i u ranijim izjavama.
Ovaj model će se prodaji pojaviti naredne godine i pro ceni će biti uporediv sa osnovnim modelom Serije 5. BMW i3 obezbeđuje dovoljno prostora za četiri osobe sa odličnom vidljivosti okolo kao i impresivnih 200L prostora za putnike iza zadnjih sedišta.
Sa 3845mm dužine, 2011mm širine i 1537mm visine, ovaj model sa petoro vrata je 120mm dužim 326mm širi i i 132mm viši od originalnog Mini One modela.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW E92 M3 by Cam Shaft

Nemačka tjuning kompanija Cam Shaft je predstavila svoju verziju BMW-a M3 (E92).
BMW M3 je presvučen Matte Space Gray folijom i sada ima daleko atraktivniji izgled. Ujedno ovo je i odgovor tjunera na BMW-ov korak da u ponudu uvrsti matirane boje za svoja vozila.
Pored nove boje auto je dobio i novi prednji branik kompanije Racing Dynamism, novi set pragova Hamman Motorsport-a, 19" BBS LeMans alu felne, Akrapovič izduvni sistem KW opruge...

Više slika možete pogledati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.