BMW planira sedan baziran na trenutnoj Seriji 1

BMW planira da predstavi novi model za nezahtevne korisnike koji bi bio sedan baziran na trenutnoj Seriji 1. Očekuje se da će ovo vozilo da se pojavi ove zime i da bude konkurent nastupajućem Audi A3 Sedan ili Mercedes CLA kupe modelu sa četvoro vrata.
Uprkos što trenutnu Seriju 1 karakteriše sistem pogona na sva četiri točka, sedan će najverovatnije koristiti platformu sa pogonom na zadnje točkove, slično platformi koja je korišćena za Seriju 1 GT.
Ispod poklopca motora, ovaj model će biti ponuđen kako sa četvorocilindarskim tako i šestocilindarskim točkovima, dok će električna verzija biti posebno razmotrena. Poslednji put kada je BMW predstavio „jeftini“ sedan sa četvoro vrata to je bilo 1989. godine i tada je ovaj model imao oznaku 318i.
Izvor: Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 6 Gran Coupe Touring

Za sad ase zna da BMW ne planira karavan veryiju modela serije 6 Gran Coupe. Ako se ipak odluče za tu verziju ovo bi mogao da bude konačan izgled.
Ovaj model, ukoliko bi BMW odlučio da ga kreira bi imao veliku konkurenciju kada je reč o modelima drugih nemačkih proizvođača kakvi su Audi ili Mercedes-Benz koji je i uveo kategoriju kupe karavan modela sa četvoro vrata.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Ko ima bolji Night Vision BMW, Mercedes, ili Audi


Download BMW in Ovi Store now.