BMW serije 5 (E60) by Prior Design

Za sve vlasnike BMW Serije 5 E60 čiji automobili počinju već da izgledaju staro i dosadno dostupna je jedna opcija za blago osveženje ovog vozila u vidu opreme kompanije Prior Design koja ni sama nije nova, ali je interesantna, naročito u novoj boji.
Delovi ove opreme su prednji branik, novi prednji blatobrani, bočni dodaci, proširenje za zadnji kraj vozila kao i M zadnji branik. Takođe je moguće poručiti i spojler prtljažnika. Novi blatobrani donose mogućnost ugradnje ultra širokih točkova.
Ako sve ovo nije dovoljno da načini vaš stari E60 dovoljno interesantnim, onda je rešenje možda fokusirati se na novi F10.

Download BMW in Ovi Store now.

Vorsteiner Limited Edition GTRS5

Sa ciljem obeležavanja povlačenja modela E92 M3, kompanija Vorsteiner je predstavila narednu generaciju GTRS serije konverzija proširenja karoserije. GTRS5 svoj fokus usmerava na put ili trkačku stazu.
 Stav tkačkog automobila GTRS5 opreme bez ikakve sumnje podseća na GTRS3, ali sa svojim sopstvenim karakteristikama. Ovu opremu karakteriše savršenstvo u detaljima za redizajnirane prednji i zadnji branik.
Nova stilska unapređenja daju GTRS5 agresivniji izgled, ali što je još važnije na ovaj način pomenuti model dobija na unapređenju funkcionalnosti i performansi. Prednji branik ovog modela je dizajniran sa dodatnim vertikalnim otvorima za ventiliranje koji obezbeđuju unapređeni protok vazduha.
Više slika pogledajte OVDE.
Preuzeto sam : Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Z4 facelift

Druga generacija BMW-ovog roadstera Z4 bi u narednih godinu dana trebalo da se pojavi i u restilizovanom izdanju.
Za sada nije poznato kako će tačno izgledati Z4 facelift, ali je nezavisni dizajner Ivan Borisov iz Velike Britanije uradio jedan render koji pokazuje njegov eventualni izgled, sa prednjim delom napravljenim po uzoru na novu BMW-ovu seriju 3.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW M3 CRT sa titanijumskim izduvnim sistemom

Više slika BMW-a M3 CRT pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.