Usein Bolt slupao još jedan BMW M3


Izgleda da Usein Bolt baš i nema previše sreće za volanom. Nakon što je pre tri godine potpuno uništio svoj BMW M3 koji je dobio nakon odličnog nastupa na Olimpijskim igrama u Pekingu, najbrži čovek na svetu slupao je još jedan primerak ovog bavarskog sportiste.
Ipak, za razliku od prošlog puta kada je BMW M3 u prevrtanju uništen do neprepoznatljivosti, ovaj primerak prošao je kudikamo bolje.
Taman kada je svet pomisli da je Bolt naučio lekciju iz nesreće u kojoj je čudom ostao samo lakše povređen, ovaj sprinter sa Jamajke ponovo je imao incident sa automobilom. Koji je tačan uzrok nesreće nije poznato, ali zahvaljujući pisanju portala Go-Jamaica znamo da se nesreća dogodila oko pet sati ujutro kada su se Bolt i njegov kolega Asafa Powell vraćali sa neke zabave.
Boltu bi možda bilo bolje da se okane zabava i vožnje automobila u sledećih nekoliko nedelja. Olimpijske igre samo što nisu počele, a ako nastavi ovako Bolt na njih možda i ne dođe.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW u maju povećao prodaju za 6,4%


Nemački BMW je objavio da je u maju ostvario rast prodaje od 6,4 odsto u odnosu na isti period prošle godine, zahvaljujući većoj prodaji na azijskom i američkom tržištu.
Ova kompanije sa sedištem u Minhenu je u maju prodala 156.957 automobila u poređenju sa 147.565 iz maja prošle godine, prenosi agencija AP.
Prodaja u Aziji je porasla za 25,7 odsto, dok je samo u Kini povećana za 31,5 odsto. Prodaja na ključnom američkom tržištu je porasla za 7,1 odsto.
Broj prodatih automobila u Evropi je, u međuvremenu, smanjen za 1,7 odsto, jer se evropski kontinent bori sa dužničkom krizom i usporavanjem privrede.
Izvor : AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.