BMW X3 Paket za uživanje (dopunjeno)


Delta Motors je pripremio specijalnu ponudu za BMW X3 model po ceni od 43.990 eura. Ponuda je ograničena i traje dok ima zaliha.
Hiljade kilometara čekaju samo na vas! Sa maksimalnom snagom od 135 kW(184KS), BMW X3 Xdrive 20d omogućava čisto uživanje u vožnji. Zahvaljujući potrošnji goriva od samo 5,6 l/100 km uživanje traje još duže. Tačnije, sa punim rezervoarom od 1.400 km BMW X3 Xdrive 20d sada dolazi sa sledećom opremom: automatski menjač 8-stepeni (steptronic), aluminijumske felne 17", servotronic, multifunkcije na volanu, sportski kožni volan, runflat gume, krovni nosači od aluminijuma, Bi Xenon-svetla, automatski klima uređaj, tempomat sa kočionom funkcijom, Hands-Free i USB priključak i još mnogo toga. 
U specijalni BMW paket uživanja uključena su 4 benefita: 4 godine garancije ili pređenih 100.000 km, BMW service inclusive u svim svetskim ovlašćenim BMW servisima, otkup korišćenih vozila i odlično finansiranje u kom Delta Motors garantuje ugovor o povratnom otkupu.
Poslednja generacije modela X3, pod oznakom F25, u prodaji je od 2011. godine. Cilj je bio stvaranje potpuno novog dramatičnog izgleda i dizajna BMW X3 modela, sa posebnim naglaskom na formu kontrasta svetlosti i senki kojima se definišu površine novim hrabrim X osobinama. BMW Efficient Dynamics paket koji sadrži model X3, je inteligentna tehnologija koja značajno smanjuje potrošnju goriva i stepen emisije, istovremeno poboljšavajući performanse BMW X3 modela. 
SAV - Sportsko. Aktivno. Vozilo. Ove reči definišu BMW X3 i odvajaju ga od konkurencije. Ovo je automobil koji vam daje dovoljno prostora za kretanje i omogućava vam uživanje u čistom zadovoljstvu vožnje – u svakoj situaciji, na svakoj vrsti podloge, uvek udoban i siguran.
Više informacija o ponudi za X3 model možete dobiti u BMW salonu u Radničkoj 8 u Beogradu ili kontaktom na telefon: 011 353 99 00.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

BMW imenovan za najvredniji automobilski brend


Kompanija za istraživanje tržišta, Millward Brown, je proglasila BMW ovogodišnjim najvrednijim automobilskim brendom. 
 Kako je predočeno na listi 100 najvrednijih globalnih brendova, nemački proizvođač je prestigao Tojotu a procenjena vrednost mu je 19,3 milijarde evra. Tojota, sa druge strane, vredi 17,1 milijardi evra. Na trećem mestu je Mercedes sa vrednošću od 12,6 milijardi evra.
U zvaničnom saopštenju je rečeno: "Kao jedan od najvećih brendova na svetu, BMW je bio jako dugoročno konzistentan u onome što ih izdvaja iz mora drugih marki, na veoma kompetitivnim mestima."
1. BMW $24.62
2. Toyota $21.78
3. Mercedes $16.11
4. Honda $12.65
5. Nissan $9.85
6. Volkswagen $8.52
7. Ford $7.03
8. Audi $4.70
9. Hyundai $3.60
10. Lexus $3.39

Izvor: TopSpeed.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Serija 3 sedan dobio maksimalnu ocenu od stane IIHS

Novi BMW Serija 3 sedan je dobio maksimalnu ocenu od stane američkog instituta za bezbednost na auto putevima – IIHS. Da bi zaradio ovu ocenu, automobil mora da dobije ocenu dobar, što je najviša ocena ovog instituta u četiri testa – sudar od napred, bočno, od nazad i prevrtanje. 
Takođe, vozilo koje pretenduje da bude ocenjeno najboljom ocenom mora da ima sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti. Nova Serija 3 sedan je testament BMW-ove duge tradicije bezbednosti za putnike. Pomenuti model će biti dostupan u tri nivoa opreme uključujući Sport Line, Luxury Line, Modern Line, uz naravno M Sport paket. Model 2012 328i pokreće 2.0L TwinPower četvorocilindarski motor koji razvija 240ks snage.
Izvor : Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Novi BMW M3 imaće redni šestocilindrični turbo motor

Napokon možemo potvrditi da će sledeću generaciju BMW-a M3 (F80 / F82) pokretati redni 6-cilindrični turbo agregat. Predsednik BMW-a za Severnu Ameriku, gospodin Ludwig Willisch, službeno je potvrdio da će sledeću generaciju M3-a karakterisati redni šestocilindraš umesto najavljivane V6 konfiguracije.
G. Willisch dodao ja kako je V6 konfiguracija prethodno bila razmatrana (uključujući motor koji se temeljio na trenutnom S65 motoru s time da je ideja bila da se dva cilindra izbace), ali se ta opcija odbacila. 
Ono što se za sada ne može sa sigurnošću potvrditi jest dva ili tri turbo punjača. BMW je ranije podnio turbo patent koji je kompanija razvila, a vezano za električnu turbo tehnologiju koja bi se trebala početi koristiti u budućnosti. Bez obzira da li će se raditi o bi-turbo ili tri-turbo rednom šestocilindričnom motoru, njegova snaga bi se trebala kretiti otprilike oko 450 KS. 
Zbog toga što je sledeći M3 sedan najmanje 1,5 do 2 godina daleko, sada znamo sledeće:
- Lakši od trenutnog M3-a 
- Brži od trenutnog M3-a 
- Snažniji od trenutnog M3-a 
- Efikasniji od trenutnog M3-a 
- Manje će trošiti
- Pokretaće ga redni 6-cilindrični agregat [turbo]
- U ponudi sa ručnim mjenjačem
- Predstavljen će biti najranije krajem 2013-te - početkom 2014-te

Download BMW in Ovi Store now.