Video : BMW proslavlja prvu pobedu ove sezone u DTM-u


Download BMW in Ovi Store now.

MINI dvanaestu godinu za redom podržava Life Ball u Beču


Najveća Evropska dobrotvorna manifestacija – Life Ball, održava se 19. maja, i kao i uvek ujedinjuje tradiciju bala sa sjajem i glamurom, a sa ciljem da pošalje poruku u ime borbe protiv HIV/AIDS. Moto ovogodišnjeg Life Ball-a je “Fight the Flames of Ignorance”.

Od lansiranja na tržištu, MINI je partner Life Ball-a. Za 20. godišnjicu Life Ball, MINI nastavlja svoju tradiciju doniranja vozila koja su kreativno prilagođena od strane međunarodnih slavnih ličnosti. Licitacija ovih jednokratnih MINI modela tokom poslednjih 12 godina dovela je do prihoda od više od 500.000 evra za dobrotvorne svrhe. U prethodnim godinama Life Ball MINI modeli su kreirani od strane međunarodnih modnih dizajnera, uključujući Donatelu Versace, Kelvina Klajna. Ove godine činovima Life Ball MINI dizajnera će se pridružiti Franca Sozzani, urednica italijanskog VOGUE i UN ambasador dobre volje za Fashion 4 Development. Vrhunac Life Ball-a 2012. će biti revija predstavljena od strane MINI-ja i organizovana od strane italijanskog VOGUE-a.

Sva izdanja Life Ball MINI automobila

2012 – MINI Roadster by Franca Sozzani

2011 – MINI Hatch by Dean and Dan Caten

2010 – MINI Hatch by Diane von Furstenberg

MINI Cabrio by Kenneth Cole

MINI Countryman by Francisco Costa

2009 – MINI Cabrio by The Blonds for Katy Perry

2008 – MINI Clubman by Agent Provocateur / Joseph Corré

2007 – MINI Hatch by Mario Testino

2006 – MINI Cabrio by Renzo Rosso

2005 – MINI Cabrio by Donatella Versace

2004 – MINI Cabrio by Gianfranco Ferré

2003 – MINI Hatch by Angela Missoni

2002 – Charity MINI

Sa autogramima od strane nemačkih, austrijskih i međunarodnih slavnih ličnosti (uključujući John, No Angels, Heidi Klum, Emma Sjöberg, Mavie Hörbiger)

2001 - kamuflirani MINI (predstavljen pre lansiranja na tržište)

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

Glasine : Stižu BMW X7, BMW X8 i BMW CS II


Večita enigma za sve koji prate i vole automobile i automobilsku industriju je šta BMW planira u budućnosti. Kako će izgledati novi modeli, koje motore i kakve performanse će imati ...? Ovih dana se može čuti da BMW planira čak pet novih modela za budućnost.

Reč je o modelima X7, X8, CS II, BMW Large Coupe i Cabrio i BMW 7 XLi. Nešto od ovoga je realno očekivari, reč je o prva tri modela, dok su druga dva manje verovatna. BMW X7 i X8 su savim relani da se pojaveu budućnosti jer BMW smatra da je upravo budućnost kada je reč o luksuznim modelima upravo u segmentu luksuznih SUV modela. 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M4 - novi renderi


Ovo su najnoviji renderi za BMW M4 koji je planiran za 2014. godinu. Coupe varijanta BMW-a M3 će biti predstavljena 2014-te. Ljudi iz BMW-a i dalje razmišljaju o ideji da rebrendiraju M3 i M4. Fabrička oznaka ovog modela je F82.

BMW M4 će se bazitati na dolazećoj seriji 4, čija se premijera očekuje sledeće godine. M verzija će zadržati prepoznatljive elemente M modela. To su M prednji branik, M svetla, četiri izduvne cevi, "škrge"... 

Kada je reč o pogonskim agregatima tu još uvek ima nepoznanica, odnosno da li će BMW koristiti novi revolucionarni V6 motor ili linijski šestocilindarski motor.

Download BMW in Ovi Store now.

Novi BMW Z4 stiže 2015. godine


Po nekim informacijama BMW uveliko radi na sledećoj generaciji modela Z4 Roadster. Nova generacija popularnog kabrioleta bi trebala da ima još sportskiji i dinamičniji izgleda od sadašnje verzije.
Očekuje se da će se na tržištu pojaviti tokom 2015. godine. BMW će napraviti neke dizajnerske izmene, pa se očekuje da hauba bude kraća, a i masa vozila bi trebalo da se smanji upotrebom novih N20 motora.
Sve u svemu jedva čekam da se pojavi po meni najlepši Roadster.

Download BMW in Ovi Store now.