Ukraden jedini BMW 550i Sophisto u Americi i još 5 luksuznih BMW-a


Sećate li se filma Gone in Sixty Seconds za Nikolasom Kejdžom u kome je ekipa maznula vrhunske mašine? Scenario su “prekopirali” kradljivci u Njujorku i kako javlja NY Post maznuli su 6 najnovijih BMW modela iz luke i to automobile koji su bili  namenjeni za Njujorški auto salon.
Jedan od šest automobila je i model “550i Sophisto” jedini u SAD, a što je zanimljivo automobili su “pokupljeni” u 3 prepada. Najmanje trojica lopova prvo su prethodnog vikenda upali u skladište i odvezli Sophisto, 535xi i jedan 650i, a zatim su se vratili ponovou ponedeljak naveče i odvezli 750 LXI, a veruje se da su zatim u sredu ponovo bili “u akciji” i odneli ostatak (?!). Prosto nezamislivo i “kao u filmu” ;)
Izvor : Personalmag.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Promo video : BMW 6 Gran Coupe

Više fotografija pogledajte OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW serija 4 Gran Coupe krajem sledeće godine


BMW po uzoru na seriju 6 Gran Coupe priprema kupeovsku limuzinu serije 3, koja će poput coupe i cabrio verzija ovog modela dobiti oznaku serija 4.
Serija 4 sa četvora vrata će slediti put serije 6 Gran Coupe, pa će imati nešto duže međuosovinsko rastojanje od standardnog modela, a pozadi će nuditi dva više nego upotrebljiva sedišta. Prednji deo će u osnovi biti prenet sa coupea, ali nekoliko ukrasa bi trebalo da rezultira  tzv. upmarket utiskom.
Motorizacija će odgovarati onoj u coupeu i kabrioletu, odnosno u ponudi će se nalaziti verzije 420d, 428i i 435i. Takođe, kasnije će istići i M4 Gran Coupe koji će pokretati 6-cilinrdični redni turbo benzinac snage oko 450KS.
Dolazak serije 4 na tržište se očekuje krajem sledeće godine.

Izvor:AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 545i sa Vossen felnama


Kompanija Vossen Wheels predstavila je novi set aluminijumskih felni za BMW serije 5 nazvan VVS-CV2.

Reč je o 20“ felnama sa brušenom spoljnom stranom i ispolirano koje poseduju Vossen logo u sredini. Pomenute felne su odlično rešenje kojim možete da svoj BMW sedan pretvorite u spušteni kruzer model.

Pored novih felni BMW 5 nije dodatno tjuniran i dobio je samo zatamljena stakla. Inače pokreće ga 4,4 litarski V8 motor snage 333KS.

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: Rolls-Royce Phantom Series 2 na Autocar probi


Download BMW in Ovi Store now.