Video : BMW Ultimate Service - dve jako zanimljive reklame
Download BMW in Ovi Store now.

BMW planira da promeni kategorizaciju i imenovanje novih modela


Skoro svakoga dana možeo videti da se BMW serija 4 sve više pominje. Naravno nije reč o nekom novom spektakularnom modelu, već o kupe i kabrio verziji modela serije 3. 
Svi se pitaju zašto BMW to radi, a cilj je jednostavan da se kreira različitos između sedan i kupe odnosno kabrio modela. 

Primera za to je i kabrio verzija serije 1 koja će od 2014. nositi oznaku serije 2. BMW takođe razmatra dodavanje xDrive verzije novoj Seriji 2 modela kao opcija. Ovaj potez je i dalje poluzvaničan svetlu nastupajućeg 135i modela kreiranog od strane M Performance odeljenja kompanije.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Car and Drive uporedno testirao BMW 328i vs Audi A4 2.0T vs Infiniti G25 vs Mercedes-Benz C250 Sport vs S60 T6 AWD


Video snimak koji sledi je namenjen za Američko tržište i ne može se gledati iz drugih delova sveta. Ali i za to ima leka, naime ako odete na sledeći link ovde pročitajte kratak teks i sve što treba da uradite je da instalirate u svoj brauzere Hrom i Fajerfoks dodatak koji vam omogućava da gledate i zaštićene video snimke, a takav je i ovaj koji nas zanima.

Download BMW in Ovi Store now.