BMW Motorrad model F 800 R u agresivnijem izdanju


Prošlog vikenda, tokom trka u Monci BMW Motorrad iskoristio je za predstavljanje modela F 800 R u znatno agresivnijem izdanju koje će, bar za sada, biti ponuđeno isključivo Italijanima.

Kao promotori za ovu svrhu poslužili su BMW superbike vozači italijanskih korena Michel Fabrizio i Marco Melandri koji su spremno pozirali pored F 800 R u novoj Black Sapphire Metallic varijanti.

BMW F 800 R “obukao” je agresivno crno odelo. Ovaj dobro izbalansiran i zabavan motocikl pokretan paralelnim dvocilindričnim agregatom zapremine 798 ccm tako je sada dostupan u potpuno crnom izdanju koje prate i službeni BMW dodaci i oprema u istom stilu. Izmena na motociklu sem dodavanja crne boje nema, pa se nije menjala ni cena samog motocikla.

Izvor: Radulovic-group.com

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Motorrad Days 2012


Hiljade BMW Motorrad poklonika i fanova jedva čeka da uzme učešće u spektakulatnoj manifestaciji BMW Motorrad Days 2012 tako da većina njih čak i svoje godišnje odmore usaglasi sa ovim događajem. 
BMW Motorrad Days 2012 predstavlja nesporni vrhunac u bajkerskom kalendaru, jer tih dana BMW Motorrad okuplja motocikle, performanse, ljude i mnogo više od toga, na party-ju koji traje tri dana.

Ove godine BMW-ovi dani održavaju se u Garmisch-Partenkirchenu (takođe sličan događaj se organizuje i u Kanadi, Španiji) od 6. do 8. jula kada će se na ovom velikom BMW skupu okupiti 30.000 fanova.

Izvor: Radulovic-group.com

Download BMW in Ovi Store now.

Šta se desi kad osmogodišnjak ostane sam u BMW-u

Roditelji moraju da shvate da će dečaci uvek biti dečaci i da odluka da se osmogodišnje dete ostavi u kolima i istovremeno ključevi u kontakt bravi definitivno nije dobra. To je na teži način naučila jedna majka iz Bostona. 
Osmogodišnji dečak je ostavljen bez nadzora u BMW 328i svoje majke koji je bio parkiran na ulici. Dečak je čekao da ga majka odveze u školu, ali je očigledno osetio potrebu da pređe na prednje sedište, startuje motor i pritisne pedalu. Rezultat je da je BMW zajedno sa dečakom završio u verandi kuće preko puta ulice. Vernada i BMW su uništeni, ali je dečak srećom nepovređen.

Download BMW in Ovi Store now.