Video : Druga pozicija za BMW Motorrad u Superbike seriji


BMW Motorrad je ponovo na podijumu ovoga puta na stazi “hramu brzine” u Monci, po kišovitom vremenu. BMW Motorrad Motorsport vozač Leon Haslam sa niske 14. pozicije na startu uspeo je neverovatnom vožnjom da stigne do drugog mesta World Superbike trke, nakon što je prva otkazana zbog bezbednosti učesnika.

Njegov timski kolega Marco Melandri finiširao je takođe na odličnom četvrtom mestu, iako je bio u poziciji da napadne trećeplasiranog nije uspeo u nameri zbog crvene zastavice usled jake kiše na delu staze.

Još više o WSBK rezultatima iz Monce na www.bmw-motorrad.com/superbike

Izvor: Radulovic-group.com

Download BMW in Ovi Store now.

BMW grupa ostvarila snažno povećanje prodaje u gotovo svim regionima


BMW grupa nastavlja da opravdava svoju poziciju jedne od najuspešnijih kompanija na svetu i svakako vodeće kompanije kada je reč o premium vozilima. Ova kompanija je u mesecu aprilu uspela da ostvari povećanje prodaje od 6.1% pri čemu je prodato 145.505 jedinica BMW, Mini i Rolls Royce jedinica.

U protekla četiri meseca broj vozila ove kompanije je povećan za 9.8% u odnosu na isti period prošle godine, uz ostvarenje prodaje od 571.040 vozila. BMW grupa je ostvarila snažno povećanje prodaje u gotovo svim regionima i na mnogim tržištima. U Evropi, koja generalno pati od loše ekonomske situacije prodaja vozila je ostala na prošlogodišnjem nivou sa 68.033 vozila. Nekoliko tržišta u Evropi, naročito ona severna su ostvarila povećanje prodaje, dok su ostala zabeležila lošiju prodaju.

Izvor-Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW M5 vs Porsche Panamera Turbo S vs Ferrari 458 Italia


Download BMW in Ovi Store now.