Tuži BMW zbog dvogodišnje erekcije


Amerikanac Henri Vulf, planira da sudu preda tužbu na osnovu toga što on veruje da je zbog BMW motora, pune dve godine imao konstantnu bolnu erekciju, i zato traži novčanu odštetu za pretprljenu fizičku i psihičku bol.
Osim proizvođača motora, odlučio je da tuži i proizvođača sedišta, firmu "Corbin Pacific" jer prema njegovim tvrdnjama uzrok prijapizma, tj. duge i bolne erekcije, jeste vožnja motorom koja je trajala ukupno 4 sata. 
Ovaj 52-godišnjak je u maju 2010. godine krenuo na put, a od tada ima samo probleme. Nakon što je erekcija prestala, Henri se požalio kako je više uopšte ne može postići.
- Ovo je užas, prvo sam morao da prilagodim svoje navike odlaska u toalet u javnosti i da promenim odeću, a doživeo sam i brojne druge probleme - izjavio je Henri za ABC News.
Iako nije upoznat sa ovim konkretnim slučajem, poznati urolog Ramgopal Satjanarajana tvrdi kako nikad nije ni čuo za slučaj prijpaizma uzrokovan sedištem motocikla.
Dodao je kako prijapizam mogu izazvati određeni lekovi poput Vjiagre ili Cijalisa. Takođe, mogu biti posledica specifične krvne anemije dok je tek u veoma retkim slučajevima stalna erekcija rezultat proživljene traume. Ako se ne leči pravilno i pravovremeno, može izazvati trajnu erektilnu disfunkciju.

Izvor-trojka.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW 135i vs Porsche 997 Turbo @ AutobahnDownload BMW in Ovi Store now.

Video : BMW M3 GTS vs Porsche GT3 RS 4.0 vs Mercedes C63 AMG Black Series


Download BMW in Ovi Store now.

Video : 'BMW Head' - Reklama


Bakery Films je napravio reklamu za BMW kojom predstavlja tehnologiju za upozoravanje prilikom napuštanje trake, tzv. Lane Departure Warning. Sigurno vam se često dogodi da vam misli odlutaju, počnete sanjariti, ponekad se ne vratite u stvarnost, a posledice mogu biti fatalne. 

Međutim novije generacije BMW-a već standardno dolaze sa ovim sistemom, tako da je vaša glava uvek na pravom mestu. Ovim sistemom se vozačke greške pokušavaju svesti na minimum. 
Upozorenje pri napuštanju trake funkcioniše pomoću kamere koja sadrži CMOS tehnologiju, kontrolnu jedinicu za obradu podataka i generator signala koji prenosi vibracije na upravljač kada je to potrebno. Postavljena u području retrovizora, kamera može skenirati do udaljenosti od 50 metara i stvoriti sliku visoke rezolucije. Kamera "vidi" oznake na putu sa obe strane kolovoza i određuje idealnu liniju. Sistem čak radi i noću, a kamera je u mogućnosti prepoznati i registrovati oznake na puti unutar svetlosnog snopa.

Download BMW in Ovi Store now.