BMW Serija 3 Long Wheelabase - premijera u Pekingu


Na sajmu automobila u Pekingu, BMW je predstavio potpuno novi 2012 BMW Seriju 3 Long Wheelabase. Ovaj model je namenjen brzo rastućem kineskom tržištu, pri čemu će Serija 3 Li biti dostupna na kineskom tržištu do kraja ove godine i nadmetaće se sa sličnim ponudama Audija.

Model F30 Li će biti proizvođen u Kini i produžena platforma će biti ista kao ona koja će se koristiti za nastupajući BMW Serija 3 Gran Turismo model. Kineski kupci će na raspolaganju imati BMW 335Li, 328Li ili 320Li, pri čemu sve modele pokreću moćni i efikasni BMW motori sa TwinPower Turbo tehnologijom.

Više slika pogledajte OVDE.

Izvor - Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW i8 Concept Spyder imao svetsku premijeru na sajmu u Pekingu


Model BMW i8 Concept Spyder je imao svoju svetsku premijeru na sajmu automobila u Pekingu. Ovaj model jasno sa zadnje strane vozila nosi eDrive oznaku koja ukazuje na novu tehnologiju. U budućnosti, eDrive oznaka će se nalaziti na svim BMW i električnim i plug-in hibridima.

BMW eDrive se sastoji od komponenti električnog pogonskog agregata: električnog motora razvijenog od strane BMW-a, Li-Ion baterije i konačno inteligentnog sistema za upravljanje motorom. Ova tehnologija osigurava elektromobilnost sa BMW eDrive jedinstvenim doživljajem. Vozila koja koriste eDrive tehnologiju su ekstremno agilna i nude enormno zadovoljstvo vožnje. Li-Ion baterije i inteligentni sistem upravljanja motorom donose značajno uvećanje u opsegu kretanja i snazi vozila.

Više slika pogledajte OVDE.

Izvor - Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.