Video : Kako nastaju BMW Motorrad kacige


Niko ne može sprečiti zakone fizike. Ali ako ih razumete i poznajete, možete razviti rešenja koja značajno povećavaju sigurnost vožnje na dva točka. Za vozača sigurnost takođe podrazumeva računanje na individualni stil vožnje – bez obzira je li sportski ili udoban – i podređivanje postavki upravo tom stilu vožnje.

Naravno ne treba, zaboraviti bezbednost, a prvo što pomislimo kada pomenemo bezbednost motociklista su zaštitne kacige.

BMW Motorrad zaštitne kacige imaju najbolje vrednosti ublažavanja udara, dobru izolaciju uz niski nivo buke i odličnu formu nasedanja na glavu, što uz sjajan dizajn ove kacige čine izuzetno atraktivnim.

Onaj ko voli brza i česta putovanja i ko teži savršenstvu u detaljima rukovanja, kome pogoduju veliki i priručni otvori za vazduh, velika preglednost, uz pogodnost nošenje naočara, može da izabere samo BMW Motorrad zaštitne kacige.

Izvor- Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Prvi trkački model na bazi nove BMW serije 3


U roku od samo šest nedelja, južnoafrički tim ADF Motorsport kreirao je prvi trkački automobil zasnovan na šestoj generaciji BMW-a serije 3.

Za uključivanje klasičnog modela BMW 335i u konkurenciju lokalnog Bridgestone Production Car šampionata, u ovaj 335i su ugrađeni mnogi delovi iz BMW M Performance portfolija, kao što su 370mm M Performance prednje disk kočnice.

Trkački BMW 335i pogoni sportski optimizovan 6 cilindrični agregat opremljen BMW Twin Turbo tehnologijom. I pogodite, već u prvoj ovosezonskoj trci na stazi Killarney, vozač Anthony Taylor je pobedio sa novim BMW 335i!

Za više informacija o BMW M Performance delovi, vlastitih BMW-ovih delova za naknadnu ugradnju posetite: www.bmw-mperformanceparts.com

Izvor: Radulovic-group.com

Download BMW in Ovi Store now.

8 Videa : Završena testiranja BMW-a M3 DTM


Video I : BMW M3 DTM na stazi 1

Video II :  BMW M3 DTM na stazi  2

Video III : "Poziranje" 

Video IV : Interviju sa BMW DTM vozačem Joey Hand-om

Video V : Interviju sa Jens Marquardt-om, direktorom BMW Motorsport-a

Video VI : Interviju sa BMW M3 DTM vozačem Dirk Werner-om

Video VII : Interviju sa BMW M3 DTM vozačem Andy Priaulx-om

Video VIII : Interviju sa BMW M3 DTM vozačem Augusto Farfus-om
Download BMW in Ovi Store now.

BMW F10M M5 by Manhart Racing


Manhart Racing je predstavio svoj novi model nazvan MH5 S-Biturbo. U osnovi to je BMW M5 f10, i ovo predstavlja još jednu moodifikovanu verziju.

Twin-turbo V8 motor zapremine 4,4l je dobio dodatnih 73 KS i 100 Nm, tako da MH5 sada raspolaže sa 633 KS i 780 Nm. Podaci o ubrzanju za sada nisu poznati, kao ni o maksimalnoj brzini.

Najavljene su i snažnije verzije ovog modela koja bi trebala da raspolažu sa  670 KS odnosno 735 KS.Pored boboljšanih performansi M5 je dobio i modifikovano ogibljenje, novi izduvni sistem, set alu felni od 21 inča.

Download BMW in Ovi Store now.