Official video : BMW i8 Spyder Concept
Download BMW in Ovi Store now.

Ksenija Jovanović najlepša na Delta Auto sajmu automobilla i motocikala


Ksenija Jovanović (25) iz Niša, proglašena je za najlepšu devojku Delta Auto sajma automobila i motocikala, koji je prethodnih dana bio održan u Delta Cityju. Za prvu pratilju, proglašena je Tamara Nikolić iz Beograda (23), dok je titulu druge pratilje ponela Milica Bjedov iz Knina (19).

Na izboru je učestvovalo 15 devojaka, koje su kao hostese na sajmu, pomagale posetiocima da se što bolje upoznaju sa modelima automobila i motocikala.U žiriju su bili Marko Marković iz Delta Cityja, Marko Baljak, predstavnik Delta Auta, Aleksandar Jovanović iz Delta Generali osiguranja kao i Milosav Parezanović iz Adria Medije.

Na Delta Auto sajamu automobila i motocikala , koji je po prvi put bio održan u Delta Cityju, predstavljeni su najnoviji modeli brendova BMW, Honda i MINI automobila i Honda i BMW motocikala. Posetioci su na jednom mestu mogli da vide najnovije modele - BMW serije 3, Hondu Civic, MINI Roadster, ali i premijere modela Honda i BMW motocikala za sezonu 2012.

PR Delta Auto

Download BMW in Ovi Store now.

BMW lansirao Driverless Running Coach sistem, vašeg ličnog trenera


BMW kao zvanični sponzor olimpijskih igara u Londonu je dobio inspiraciju da razvije novu tehnologiju koja korisnicima pomaže da poboljšaju svoju formu za predstojeću olimpijadu.

Running Coach funkcija omogućava da se vozilo bez vozača kreće, tj prati trkača na bezbednoj udaljenosti uz pomoć Connected Drive sistema i kamera za nadgledanje. Takođe je integrisan i sistem zvuknika koji emituju ohrabrujuće i motivacione poruke poruke. Instaliran je i sistem Lock Out Logistik koji kontroliše da li je svako rastojanje pređeno bez varanja.

Alvin Alaff, šef inovacionog odeljenja je izjavio : "To je automobil trener, ali ne onakav kakvog mi znamo." 

Download BMW in Ovi Store now.