Novi način finansiranja u saradnji sa BMW Financial Services


Delta Motors je od 17.03.2012. pripremio najnoviji način finansiranja u saradnji sa BMW Financial Services, sa vrlo niskim učešćem, varijabilnim terminima otplate od jedne do četiri godine i garantovanim pravom povraćaja vozila.

Nakon velikog uspeha prošlogodišnje prodajne akcije, organizovane povodom 5 godina Delta Motorsa, kako bi izašli u susret potrebama klijenata, ponovili smo akciju sa još boljim uslovima finansiranja. U pitanju su uslovi finansiranja poput lizinga u Nemačkoj - vrlo nisko učešće, varijabilni termini otplate od jedne do četiri godine i garantovano pravo povraćaja vozila. Ovo naravno nije sve - Delta Motors je svim kupcima BMW automobila obezbedio i 4 godine garancije (ili 100.000km), 4 godine besplatnog redovnog servisiranja (ili 100.000km) i izuzetno povoljan otkup korišćenog vozila. Servisni benefiti se ne odnose na flotnu i direktnu prodaju, kao ni na BMW Serije 3.

Za više informacija o samoj akciji, svi zainteresovani mogu nas kontaktirari na 011 353 9900, posetiti BMW salon u Radničkoj 8 na Čukarici ili kontaktirati nekog od ovlašćenih dilera.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO : Novi BMW M3 ponovo snimljen tokom testiranja


Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW prezentuje film “Man and Machine”


BMW predstavlja dokumentarni film Yann Yannkis Jones-a "Man and Machine" o paraolimpijcu Davidu Weiru i i njegovoj ljubavi i strasti prema sportu.
Film otkriva kako David Weir uspeva da se sinergistički poveže sa svojim kolicima kreirajući ultimativnu performansu. Film takođe posredno ukazuje na blisku povezanost vozača i vozila što je BMW-ova permanetna težnja da isporuči ultimativno vozačko iskustvo.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1M Coupe by Hartge sa 400 KS

 


Nemački tjuner Hartge je odlučio da napravi paket za poboljšavanje BMW-a 1M Coupe. Pored poboljšanog izgleda 1M Coupe je dobio i pojačan motor.

Fabrtički 3,0 litarski šestocilindrični motor sa 340 KS i 450 Nm je pojačan na 401 KS i 530 Nm. Ovo povećanje je doboljno da Hartge 1M od 0 do 200 km/h stiže za 11,34 sekunde u odnosu na fabrički model kome je potrebno 13,52.

Pored poboljšanih performansi u paketu se između ostalog nalazi i novi sportski izduvni sisem, modifikovano ogibljenje, pa je auto sada niži za 30mm, set novih alu felni, spojler na poklopcu prtljažnika, zadnji krovni spojler...


 

 

  

Download BMW in Ovi Store now.

Završen MINI Coupé nagradni konkurs


Upravo je završen nagradni konkurs za sva fanove MINI Srbija Facebook stranice, na kom je pobedila Jadranka Kraguljević iz Novog Sada, koja će imati prilike da vozi MINI Coupé automobil na 7 dana.

U igri je bilo pet takmičara, različitih profila, koji su imali zadatak da tokom 14 dana sa sobom nose MINI Coupé maketu, sa kojom su se fotografisali na što različitijim mestima i u različitim situacijama. Za pobednika su glasali svi fanovi MINI Facebook stranice - www.facebook.com/MINI.Srbija, a pristigao je veliki broj nesvakidašnjih i kreativnih fotografija.

Pobednik takmičenja, Jadranka Kraguljević iz Novog Sada, ne samo da je postavila najviše fotografija, već je i po broju glasova pobrala sve simpatije. Ona će imati prilike da dobije MINI Coupé automobil na 7 dana korišćenja, tokom kog će biti u mogućnosti da ode na putovanje u organizaciji Delta Motorsa.

MINI Srbija Facebook stranica je jedna od najuspešnijih Facebook stranica auto industrije u Srbiji, i za nešto više od godinu dana, uspela je da okupi 37.000 fanova ovog brenda u Srbiji.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.