Promovisan MINI Roadster


Šesti član MINI porodice – MINI Roadster, promovisan je juče, 28.03. u Delta City Šoping molu.

MINI pomera granice proširivanjem svoje porodice modela - najnoviji član porodice je MINI Roadster, prvi “otvoreni” dvosed u istoriji ovog brenda i prvi premijum automobil u ovom automobilskom segmentu. MINI Roadster ispunjava želje veoma zahtevne ciljne grupe sa posebnim osvrtom na elegantnu, sportsku spontanost i zabavu u vožnji kabrioleta neodoljivog dizajna.

Struktura karoserije koncipirana je po principu tri kućišta uz naglo spuštanje linije zadnjeg kraja vozila a elegantni i upečatljivi roadster izgled ima zahvaljujući snažnim A-stubovima i bočnoj liniji vozila koja se uzdiže duž cele dužine prema ravnom zadnjem kraju. Mekim pomičnim krovom se manuelno rukuje pomoću veoma praktičnog mehanizma koji omogućava spontanost prilikom podizanja ili spuštanja krova.

Najnovija generacija četvorocilindraša i najsnažniji benzinski i dizel agregati u MINI paleti modela na jednom mestu. U ponudi su MINI John Cooper Works Roadster od 155 kW/211 KS, MINI Cooper S Roadster od 135 kW/184 KS, MINI Cooper Roadster od 90 kW/122 KS, MINI Cooper SD Roadster od 105 kW/143 KS;

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

Otvoren Delta Auto Sajam automobila i motocikala


Juče je otvoren Sajam automobila i motocikala u šoping molu Delta city, koji organizuje Delta Auto grupa u periodu od 28.3. do 1.4. Svi brendovi Delta Auto grupe predstavljeni su na jednom mestu uz atraktivne akcijske ponude.

Sajam automobila i motocikala, koji organizuje Delta Auto grupa u saradnji sa Delta Generali osiguranjem, po prvi put se održava u Delta city-ju, i to sa idejom da se predstave najnoviji modeli brendova BMW, Honda i MINI automobila i Honda i BMW motocikala. Posetioci su u mogućnosti da na jednom mestu vide najnovije modele: BMW serije 3, Hondu Civic, MINI Roadster, ali i premijere modela Honda i BMW motocikala za sezonu 2012.

Za vreme trajanja Delta Auto sajma aktuelne su brojne akcijske ponude. Za kupce novog modela Honde Civic obezbeđeni su, pored atraktivne cene od 14.990 Eur, i specijalni paketi finansiranja uz mesečnu ratu od 177 EUR. Model Honda CR-V 2.0 i-VTEC 4x4 Special Edition, sa bogatim paketom opreme, po ceni od 22.500 Eur, može se kupiti uz specijalne lizing aranžmane od kojih izdvajamo model finansiranja na 4 godine i ratu od 251,1 Eur. Kupci modela CR-V se mogu opredeliti za neku od specijalnih lizing ponuda ili poklon kasko osiguranje za period od godinu dana.

Za kupce MINI automobila tu je operativni lizing sa učešćem od 0%, periodom finansiranja od 24 do 60 meseci i mesečnom ratom od 254 Eur.


Uz brojne dodatne sadržaje, Delta Auto Sajam automobila i motocikala, biće otvoren svakog dana od 10-22h, a ulaz će biti slobodan.

PR Delta Auto grupa

 

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M135i potpuno otkriven u Estoril plavoj boji


Ovo su najnovije fotogradije BMW-a M135i, i to bez zaštitne folije. Novi model BMW-a je uslikan na jednom parkingu u Nemačkoj u Estoril plavoj boji.

BMW M135i je predstavljen prošlog meseca u Ženevi. Za sada nisu poznati svi detalji oko modela, zna se da ga pokreće 3,0 litarski agregat sa preko 300KS.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Ko se lepše čuje BMW M6 Cabrio vs Mercedes C 63 AMG

Download BMW in Ovi Store now.