BMW M3 Limited Edition 500

 


BMW je za britansko tržište spremio novo specijalno izdanje  M3 Coupe i M3 Cabrio modela – M3 Limited Edition 500, i biće napravljeno svega 500 komada.
Auto će i dalje imati standardni V8 agregat koji razvija 420 KS koji je uparen sa šestostepenim manuelnim ili sedmostepenim menjačem sa duplim kvačilom.  
M3 Limited Edition 500 će biti ponuđen u tri boje, Mineral White, Imola Red i Santorini Blue. U paketu se nalazi i high-gloss black točkovi od 19 inča, dark chrome "bubrezi", Piano Black detalji u enterijeru, "One of 500" pločica, dok je unutrašnjost u Novillo koži. 
Svaka boja karoserije ima i svoju posebnu unutrašnjost, tako da M3 Limited Edition 500 u Mineral White boji ima Fox Red kožni enterijer prošiven crnim koncem, model u Imola Red boji je dobio crnu kožu prošivenu Mugello Red koncem, a model u Santorini Blue boji se ističe crnim kožnim enterijerom sa Tobago Blue koncem.
Cena za Coupe model je 55.690 funti, a za Cabrio 59.785 funti.

 

Download BMW in Ovi Store now.

Uslikan BMW M6 Gran Coupe tokom testiranja


Slobodno mogu da kažem da je gotovo sa spekulacijama oko toga da li će BMW napraviti M verziju serije 6 Gran Coupe. Ove slike su razrešile "misteriju".

Pre par dana BMW M6 Gran Coupe je uslikan po prvi put za vreme testiranja. Teško da se može očekivati premijera do kraja ove godine.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Dve nove reklame BMW-a serije 3 za Australisko tržište


Download BMW in Ovi Store now.

BMW serije 5 by Vilner

 


Bugarski fudbaler Kostadin Stoynov je hteo da ima poseban automobil. Kupio je novi BMW serije 5 i predao ga Bugarskoj dizajnerskoj firmi Vilner da ga modifikuje.


Najviše promena je pretrpela unutrašnjost. U njoj preovlađuje bela koža kojim su presvučena sedišta, vrata i donji deo prednjeg panela.

Pored elemenata presvučenih kožom tu je i  crna alkantara (na sedištima i plafonu), uz crvenu liniju na volnau, sedištima i vratima.

 

Download BMW in Ovi Store now.

MINI Coupé nagradni konkurs – druga faza


MINI je pripremio nagradni konkurs za sva fanove MINI Srbija Facebook stranice, na kom će najkreativniji takmičari biti u mogućnosti da osvoje MINI nagrade, a pobednik konkursa – MINI Coupé automobil na 7 dana.

Takmičenje ulazi u drugu fazu – odabrano je pet takmičara, različitih profila, koji će imati zadatak da tokom 14 dana sa sobom nose MINI Coupé maketu, sa kojom se fotografišu na što različitijim mestima. Za pobednika glasaju svi fanovi MINI Facebook stranice - www.facebook.com/MINI.Srbija, a očekuje se veliki broj nesvakidašnjih i kreativnih fotografija. Pobednik takmičenja osvaja MINI Coupé automobil na 7 dana korišćenja, tokom kog će biti u mogućnosti da ode na putovanje u organizaciji Delta Motorsa.

MINI Srbija Facebook stranica je jedna od najuspešnijih Facebook stranica auto industrije u Srbiji, i za nešto više od godinu dana, uspela je da okupi 33 000 fanova ovog brenda u Srbiji.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW E30 325i

 


Ovaj video klip na YouTube-u postoji skoro dve godine i ja sam juče slučajno naišao na njega. Na snimku se vidi klasični BMW e30 iz 80-ih godina prošlog veka. Pogledajte klip i uživajte u prelepom zvuku koji proutvodi BMW 325i e30.

 

Download BMW in Ovi Store now.

AC Schnitzer ACS5 BMW M5


Nemačka tjuning kuća AC Schnitzer počinje promovisanje svog novog modela ACS5, koji će se pojaviti na predstojećem salonu automoblia u ženevi.
Novi model baziran na BMW-u M5 raspolagaće sa 620 KS, i to je jedino što se za sada zna ostale informacije će biti poznate tokom sledeće nedelje.
Novi ACS5 će biti naslednik postojećeg AC Schnitzer-ovog modela ACS7 Sport koji je baziran na BMW-u 550i.
Standardni BMW M5 ima 4,4 litarski motor sa 560KS i 680 Nm obrtnog momenta.

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Sledeći»