Video : BMW 525d xDrive by Hartge


Nemačka tjuning kuća Hartge je objavila video klip u kojem predstavlja najnoviji BMW 525d xDrive sa i bez tjuning kita. U standardnom obliku 525d xDrive sa 2,0-litarskim turbo dizel agregatom razvija sasvim respektabilnih 218 KS i 450 Nm.

Harge je serijski motor pojačao na 258KS i 530 Nm, pa ubrzanje od 80 km/h do 180 km/h iznosi 15,91 sekundu (za 5,01 sekundu bolje od fabričkog modela), dok je maksimalna brzina povećana sa 234 na 240 km/h.

Download BMW in Ovi Store now.

Delta Auto Sajam automobila i motocikala u Delta city-ju


U periodu od 28.3. do 1.4. Delta Auto grupa organizuje Sajam automobila i motocikala u šoping molu Delta city. Svi brendovi Delta Auto grupe biće predstavljeni na jednom mestu uz atraktivne akcijske ponude.

Sajam automobila i motocikala, koji organizuje Delta Auto grupa u saradnji sa Delta Generali osiguranjem, biće po prvi put održan u Delta city-ju, i to sa idejom da se predstave najnoviji modeli brendova BMW, Honda i MINI automobila i Honda i BMW motocikala.

Posetioci će moći na jednom mestu da vide najnovije modele: BMW serije 3, Hondu Civic, MINI Roadster, ali i premijere modela Honda i BMW motocikala za sezonu 2012.

Za vreme trajanja Delta Auto sajma biće aktuelne brojne akcijske ponude. Za kupce novog modela Honde Civic obezbeđeni su, pored atraktivne cene od 14.990 Eur, i specijalni paketi finansiranja uz mesečnu ratu od 177 EUR. Model Honda CR-V 2.0 i-VTEC 4x4 Special Edition, sa bogatim paketom opreme, po ceni od 22.500 Eur, može se kupiti uz specijalne lizing aranžmane od kojih izdvajamo model finansiranja na 4 godine i ratu od 251,1 Eur. Kupci modela CR-V se mogu opredeliti za neku od specijalnih lizing ponuda ili poklon kasko osiguranje za period od godinu dana.

BMW je pripremio najnoviji način finansiranja u saradnji sa BMW Financial Services, sa niskim učešćem, varijabilnim terminima otplate od jedne do četiri godine i garantovanim pravom povraćaja vozila. Kupcima BMW automobila obezbeđene su i 4 godine garancije (ili 100.000km), 4 godine besplatnog redovnog servisiranja (ili 100.000km) i izuzetno povoljan otkup korišćenog vozila.

Za kupce MINI automobila tu je operativni lizing sa učešćem od 0%, periodom finansiranja od 24 do 60 meseci i mesečnom ratom od 254 Eur.

Uz brojne dodatne sadržaje, Delta Auto Sajam automobila i motocikala, biće otvoren svakog dana od 10-22h, a ulaz će biti slobodan.

PR Delta AutomotoDownload BMW in Ovi Store now.

Rolls-Royce Phantom B12 za prevoz pokojnika


Italijanski Biemme Special Cars je luksuzni Rolls-Royce Phantom prepravio u pogrebno vozilo.

U kratkoj vesti se navodi da je Phantom B12 produžen na 7 metara, kao i to da njegova cena iznosi 500.000 evra. I da, ovaj Phantom i dalje ima takozvana samoubilačka vrata.

Izvor – Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW 1M Coupe VS M3 GTS na Nurburgring-u

Download BMW in Ovi Store now.