Nove špijunske slike BMW-a BMW 7 Facelift

 

 

 

 
 

 

  

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M5 (F10) by Hamann sa 720 KS

 


Prošle nedelje su predstavljene dve modifikovane verzije BMW-a M5 (F10), jednu je predstavio G-Power, a drugu AC Schnitzer. I slovenački Akrapovič je predstavio svoj novi izduvni sistem za BMW M5. Na red je došao i Hamann koji će svoju verziju BMW-a M5 predstaviti u Ženevi.

 

Ovo su preve oficijalne slike Hamann-ove M5-ice. Ono što prvo "bode" oči na ovoj beloj M5-ci su 21-inčne Hamann-ove felne. Pored felni tu je i novi aero body kit, pregršt delova od karbonskih vlakana ( retrovizori, spojler na prtljažniku, zadnji krovni spojler, kvake, bočni otvori za vazduh, "bubrezi"), novi sportski izduvni sistem, modifikovano ogibljenje (auto je niži za 30 mm), doteranu unutrašnjost i Hamann oznake. 


Hamann se nije zaustavio samo na ulepšavanju već se potrudio da M5 dobije jači motor. Tako je 4,4 litarski V8 motor sa fabričkih 560 KS pojačan na 720 KS, a povećan je i obrtni momenat 680 Nm na 900 Nm. Ova verzija BMW-a M5 je snažnije i od AC Schnitzer M5 koja ima 620KS, a i od G-Power M5 koji raspolaže sa 640KS. 

Za sada nisu poznate informacije o ubrzanju i maksimalnoj brzini, ali i one će biti poznate za koji dan kada bude bilo zvanično predstavljanje na salonu automobila u Ženevi.

Više slika možete pogledati OVDE.

 

Download BMW in Ovi Store now.