Šesti novih reklama za BMW serije 3


Download BMW in Ovi Store now.

BMW Serija 1 GT biće predstavljena na predstojećem salonu automobila u Parizu


BMW Serija 1 u GT varijanti će nakon dugo glasina koje već izvesno vreme kolaju internetom konačno biti prikazana na sajmu automobila u Parizu u mesecu oktobru. Prema izvorima upoznatim sa situacijom, Gran Turismo Serija 1 će biti pokretana tri i četvorocilindarskim turbo motorima i posedovaće novu arhitekturu platforme za pogon na prednje točkove.

Takođe, ponuđene će biti i Hybrid i xDrive verzije ovog modela. Isti izvor navodi da dizajn Serije 1 GT će biti veoma privlačan i da će ovaj automobil biti veoma konkurentan Mercedes-Benz B klasi.

Serija 1 Gran Turismo, koja je takođe interno poznata i kao Compact Activity Tourer će biti prva od mnogih vozila sa pogonom na prednje točkove koji dolaze od strane kompanije BMW. Sa ciljem naglaska, ali i prilagođenja Gran Turismo dizajnu, Serija 1 GT će imati nešto podignutu poziciju za vozača, slično kao kod Serije 5 GT. Ovaj model se u prodajnim salonima očekuje 2014. godine.

Download BMW in Ovi Store now.

Autocar video: BMW M5 vs Nissan GT-R


BMW M5 i Nissan GT-R nisu u istom rangu, ali oba modela imaju približno istu konjsku snagu, a i cena je skoro ista. Autocar ih je testirao i uporedio njihove rezultate. Pogledajte ko je pobedio.

Download BMW in Ovi Store now.

Na teritoriji SAD, BMW i MINI kombinovano, zabeležili su prodaju 19.739 vozila

 


BMW Group na teritoriji SAD, BMW i MINI kombinovano, zabeležili su prodaju 19.739 vozila u toku januara ove godine, što je povećanje prodaje od 5.8% u poređenju sa prošlom godinom kada je ukupno prodato 18.656 vozila.

Predsednik i izvršni direktor BMW na teritoriji Severne Amerike, Ludwig Willisch, navodi da su januarski rezultati prava odskočna daska za godinu koju će odlikovati predstavljanje velikog broja novih modela, počevši od dolaska šeste generacije serije 3 sredinom ovog meseca.

On naglašava da su zalihe vozila na nivou države generalno slabe zahvaljujući fantastičnoj prodaji koja je zabeležena u toku decembra 2011. godine, te da će u narednom periodu biti obezbeđena nova vozila prodavcima u što je moguće kraćem vremenskom periodu da bi se izašlo u susret sve većoj potražnji za ovim vozilima. 

 

Download BMW in Ovi Store now.

Izbor javnosti - BMW Serije 3 najlepši auto


Izložba automobila "Festival Automobile 2011" i Eurosport su na kraju 2011. godine organizovali izbor najlepšeg automobila. Nakon prikupljanja glasova javnosti koje je trajalo od 8. decembra do 18. januara nova generacija BMW-ove Serije 3 dobila je prestižnu nagradu "The Most Beautiful Car Of The Year 2011".

Umesto performansi, brzine ili snage, kod ove nagrade je od početka fokus uvek bio na onome što je u stvari najveći faktor privlačnosti jednog automobila, negova lepota.

Samoj ceremoniji proglašenja pobednika prisustvovalo je više od 600 gostiju, a uz proglašenje BMW-ove Serije 3 najlepšim automobilom, objavljeni su i dobitnici i ostalih 13 atraktivnih i vrednih nagrada. Zanimljivo je da svi učesnici u glasanju za najlepši automobil takođe učestvovali i u nagradnoj igri, gde je uz brojne vredne nagrade svakako najzanimljivija bila prva nagrada, automobil vrednosti 30.000 evra.

Ove godine je BMW-ova Serija 3 odnela pobedu sa osvojenih prilično uverljivih 26% glasova, dok su joj konkurenti bili Opel Ampera, Chevrolet Camaro Cabrio, Hyundai Veloster, Mazda CX-5, Peugeot 208, Mini Coupé John Cooper Works i Renault Twizy.

Iza BMW-a Serije 3, na drugom mestu je Peugeot 208 sa 20 % glasova, na trećem mestu Chevrolet Camaro Cabrio sa 18% glasova, na četvrtom mestu Hyundai Veloster sa 14% glasova...

Izvor: AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW serija 3 (F30) i BMW 335i Engine and Exhaust Sound


Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Sledeći»