Sledeća generacija BMW serije 7 koristiće elemente od ugljeničnih vlakana


U nedavnom intervjuu, BMW-ov šef za istraživanje i razvoj otkrio je da će novu generaciju serije 7 karakterisati elementi od ugljeničnih vlakana. Govoreći za Autocar, Klaus Draeger rekao je da će buduća serija 7 kombinovati karbonska vlakna, aluminij i čelik.

To znači da možemo očekivati lagane materijale koji će se koristiti pri izradi krova, poklopca motora, kao i poklopca prtljažnika. Ove promene omogućiće sledećoj generaciji serije 7 značajno smanjenje težine u odnosu na trenutni model, tako da ujedno očekujemo i manju potrošnju goriva i emisiju CO2.

Download BMW in Ovi Store now.

Prodat prvi BMW 3 – beli model izložen na promociji


Kompanija Delta Motors prodala je prvi automobil nove, šeste generacije BMW Serije 3 i to model bele boje, koji je bio najveća atrakcija promocije, jer su se zvanice na njemu potpisale.
Popularni automobil dobio je vlasnika samo dan nakon uspešne promocije, kojoj je prisustvovalo više od 700 zvanica iz privrednog, kulturnog i društvenog života Srbije.

Delta Motors, generalni uvoznik i ovlašćeni serviser za BMW i Mini vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, u četvrtak je predstavio BMW Serije 3, najočekivaniji premium automobil godine. Šestu generaciju ove serije odlikuju izuzetne sportske karakteristike, elegancija i udobnost, a osim osnovne verzije izbor serije 3 je proširen na tri varijante opreme i izgleda – Sport, Luxury i Moderna linija. Svaka od ovih linija predstavlja individualan karakter sportske limuzine, sa ekskluzivnom kombinacijom materijala visokog kvaliteta, nenadmašnim kvalitetom izrade koji još više naglašava prepoznatljivi BMW dizajn.

PR Delta Motors

Download BMW in Ovi Store now.