Video : BMW M3 vs X5M ( kako BMW X5M pobeđuje u trci BMW M3)

Download BMW in Ovi Store now.

Napravi smešan video i osvoji BMW serije 3 (F30)


BMW je u Americi pokrenuo novu reklamnu kampanju i otvorili su konkurs pod nativom "Zero to Desir3 in 5.9 Seconds". Od učesnika se traži da naprave video snimak u trajanju od 5,9 sekundi u kome će pokazati što manje želje da dobiju novi BMW serije 3.
Onaj čiji video pobedi dobija novog BMW-a serije 3, reklamu na nacionalnoj televiziji i još puno drugih nagrada i pogodnosti.
Video snimci se mogu postavljati na BMW-ovoj facebook stranici ( http://www.facebook.com/BMWUSA ) ili na YouTube-u ( http://www.youtube.com/bmwusa ). Konkurs traje do 9. marta kada će biti izabrano 30 finalista koji će se boriti za glavnu nagradu, a proglašenje pobednika će biti početkom aprila.
Ova kampanja je samo nastavak BMW-ove reklamne kampanje za novu seriju 3, a sve dosadašnje reklame možete pogledati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW Z8 završio na krovu

 
U prošli četvrtak oko 12:15 u blizini Rambach-a, Nemačka, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je najgore prošao BMW Z8. 30-ogodišnji vizač je izgubio kontrolu nad vozilom udario u nasip i na krovu završio u jarku.

Vozač je prošao sa malim ogrebotinama što se ne može reći za Z8-icu. Predpostavlja se da je uzrok nesreće klizav kolovoz i letnje gume koje je auto imao. Policija je štetu procenila na 50.000 evra.


Download BMW in Ovi Store now.

Novi renderi - BMW serije 1 GT


Ovih dana kolaju glasine, da će se pored premijere BMW-a serije 4 Gran Turismo koja je zakazana za mart 2013.-te godine, da će se ove jeseni na salonu u Parizu kao koncept model pojaviti BMW serije 1 GT. 
Auto Bild je objavio nove rendere za novi najmanji GT model u gami BMW-a. Takođe su najavili da se prodaja očekuje tokom 2014.-te.

Po slikama se može primetiti da će BMW serije 1 GT biti direktan konkurent Mercedesu B klase. Što se motora tiče u ponudi će se naći trocilindrični i četvorocilindrični turbo agregati. Pogon će biti na prednjim točkovima, a opciono će se nači i xDrive pogon, a moguća je i hibridna verzija.

Download BMW in Ovi Store now.