Kako će izgledati BMW X4


Iako je BMW službeno potvrdio da će BMW X4 krenuti u proizvodnju, mi još uvek nemamo nikakve fotografije (do sada). Zahvaljujući portalu autoexpress.co.uk konačno imamo uvid kako bi ovaj budući model mogao izgledati.
Kao što možete videti iz dve slike koje je su plasirane, BMW X4 dolazi s jedinstvenim svetlima, redizajniranim prednjim i zadnjim branicima, novim rešetkama hladnjaka i zaobljenom linijom krova koja je preuzeta iz X6 modela.
BMW X4 deliće platformu sa X3 modelom, ali biće sportskjii u odnosu na svog brata, baš kao što je X6 u odnosu na X5. Glasine kažu da će BMW X4 deliti i motore sa X3 modelom, što znači da će biti dostupan sa šest-stepenskim ručnim ili osam-stepenim automatskim menjačem.

Nadolazeći BMW X4 boriće se sa popularnim Range Roverom Evoque, kao i sa modelima kao što su Audi Q6 i Porsche Cayenne. Proizvodiće se u SAD-u (Spartanburg, Južna Kalifornija).

Download BMW in Ovi Store now.

Osveženje i za BMW X5 M


Posle predstavljanja BMW-a X5 M50d sa tri-turbo diyel motorem od 381KS BMW je pripremio još jedan model, osveženi X5 M.
 
Kao i obnovljeni X6 M i X5 M se od postojeće verzije razlikuje po izmenjnim prednjim svetlima, zadnjim LED svetlima, novim kožnim enterijerom i novim M multifukcionalnim sedištima, kao i plavim kočionim kleštima.
 
U paketu su i alu felne od 20 inča sa gumama.Pod haubom je i dalje 4,4 litarski twin-turbo V8 motor sa 555KS i 680 Nm obrtnog momenta.Prodaja osveženog BMW-a X5 M u SAD-u startuje na proleće, i to po ceni od 88.850 dolara, što je za 1.600 dolara više od dosadašnje verzije.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Perfect Balance. Perfect Performance.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW 3 Series - Performance Center

Kompanija BMW izvodi različite aktivnosti sa ciljem reklamiranja svoje nove Serije 3, naročito u SAD. Zajedno sa modelom 328i ova kompanija posebne nade polaže u vrhunski i335i model. Kompanija Seriju 3 nudi u tri nivoa opreme: Modern,Luxuary i Sport, a tu je i M Sport paket unapređenja performansi.
Kompanija je na stazi Laguna Seca u Kaliforniji održala foto snimanje za novinare prilikom kojeg su svi modeli BMW Serije 3 uzeli učešće. Video klip pokazuje kako su se sve tri jedince fabričke BMW Serije 3 snašle na ovoj stazi.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW serije 3 na testu BIMMERPOST-a
Download BMW in Ovi Store now.