Šesti novih reklama za BMW serije 3


Download BMW in Ovi Store now.

BMW Serija 1 GT biće predstavljena na predstojećem salonu automobila u Parizu


BMW Serija 1 u GT varijanti će nakon dugo glasina koje već izvesno vreme kolaju internetom konačno biti prikazana na sajmu automobila u Parizu u mesecu oktobru. Prema izvorima upoznatim sa situacijom, Gran Turismo Serija 1 će biti pokretana tri i četvorocilindarskim turbo motorima i posedovaće novu arhitekturu platforme za pogon na prednje točkove.

Takođe, ponuđene će biti i Hybrid i xDrive verzije ovog modela. Isti izvor navodi da dizajn Serije 1 GT će biti veoma privlačan i da će ovaj automobil biti veoma konkurentan Mercedes-Benz B klasi.

Serija 1 Gran Turismo, koja je takođe interno poznata i kao Compact Activity Tourer će biti prva od mnogih vozila sa pogonom na prednje točkove koji dolaze od strane kompanije BMW. Sa ciljem naglaska, ali i prilagođenja Gran Turismo dizajnu, Serija 1 GT će imati nešto podignutu poziciju za vozača, slično kao kod Serije 5 GT. Ovaj model se u prodajnim salonima očekuje 2014. godine.

Download BMW in Ovi Store now.

Autocar video: BMW M5 vs Nissan GT-R


BMW M5 i Nissan GT-R nisu u istom rangu, ali oba modela imaju približno istu konjsku snagu, a i cena je skoro ista. Autocar ih je testirao i uporedio njihove rezultate. Pogledajte ko je pobedio.

Download BMW in Ovi Store now.

Na teritoriji SAD, BMW i MINI kombinovano, zabeležili su prodaju 19.739 vozila

 


BMW Group na teritoriji SAD, BMW i MINI kombinovano, zabeležili su prodaju 19.739 vozila u toku januara ove godine, što je povećanje prodaje od 5.8% u poređenju sa prošlom godinom kada je ukupno prodato 18.656 vozila.

Predsednik i izvršni direktor BMW na teritoriji Severne Amerike, Ludwig Willisch, navodi da su januarski rezultati prava odskočna daska za godinu koju će odlikovati predstavljanje velikog broja novih modela, počevši od dolaska šeste generacije serije 3 sredinom ovog meseca.

On naglašava da su zalihe vozila na nivou države generalno slabe zahvaljujući fantastičnoj prodaji koja je zabeležena u toku decembra 2011. godine, te da će u narednom periodu biti obezbeđena nova vozila prodavcima u što je moguće kraćem vremenskom periodu da bi se izašlo u susret sve većoj potražnji za ovim vozilima. 

 

Download BMW in Ovi Store now.