Izbor javnosti - BMW Serije 3 najlepši auto


Izložba automobila "Festival Automobile 2011" i Eurosport su na kraju 2011. godine organizovali izbor najlepšeg automobila. Nakon prikupljanja glasova javnosti koje je trajalo od 8. decembra do 18. januara nova generacija BMW-ove Serije 3 dobila je prestižnu nagradu "The Most Beautiful Car Of The Year 2011".

Umesto performansi, brzine ili snage, kod ove nagrade je od početka fokus uvek bio na onome što je u stvari najveći faktor privlačnosti jednog automobila, negova lepota.

Samoj ceremoniji proglašenja pobednika prisustvovalo je više od 600 gostiju, a uz proglašenje BMW-ove Serije 3 najlepšim automobilom, objavljeni su i dobitnici i ostalih 13 atraktivnih i vrednih nagrada. Zanimljivo je da svi učesnici u glasanju za najlepši automobil takođe učestvovali i u nagradnoj igri, gde je uz brojne vredne nagrade svakako najzanimljivija bila prva nagrada, automobil vrednosti 30.000 evra.

Ove godine je BMW-ova Serija 3 odnela pobedu sa osvojenih prilično uverljivih 26% glasova, dok su joj konkurenti bili Opel Ampera, Chevrolet Camaro Cabrio, Hyundai Veloster, Mazda CX-5, Peugeot 208, Mini Coupé John Cooper Works i Renault Twizy.

Iza BMW-a Serije 3, na drugom mestu je Peugeot 208 sa 20 % glasova, na trećem mestu Chevrolet Camaro Cabrio sa 18% glasova, na četvrtom mestu Hyundai Veloster sa 14% glasova...

Izvor: AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.