Video: BMW serija 3 (F30) i BMW 335i Engine and Exhaust Sound


Download BMW in Ovi Store now.

Spy Photos: BMW X5 M Facelift


Ovo su prve špijunske slike predstojećeg BMW-a X5 M. Posle tri godine postojanja postojeće verzije BMW je spreman da ponudi novi X5 M sa vizualnim promenama.

Na špijunskim slikama se vide maskirani prednji farovi i kao i zadnja svetla što jasno govori da će oni imati LED tehnologiju, tačnije koristiće adaptivna LED svetla.

Kako za sada stvari stoje ne treba se očekivati igrađivanje novih motora u novi X5M. To znači da će ovaj SUV pokretati 4,4 litarski V8 motor sa 555 "konja"

Više informacija tek sledi, a premijera se očekuje na sajmu automobila u Njujorku aprila meseca.

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO : KKS Performance izduvni sistem za BMW F10 M5


Download BMW in Ovi Store now.

BMW serije 3 Gran Turismo u martu 2013. godine


Po poslednjim vestima, BMW-ova nova serija 3 u Gran Turismo izdanju će se na tržištu pojaviti u martu sledeće godine.

Serija 3 GT bi trebalo da se odlikuje atraktivnijim izgledom u poređenju sa većim BMW-om 5 GT, a po informacijama insajdera, zapremina prtljažnika će biti ista kao i kod BMW-a serije 5 sedan.

U BMW-u "trojku" GT opisuju kao "Progressive Activity Coupe", a što se palete pogonskih agregata tiče, ona bi trebalo da bude ista kao i kod nedavno predstavljene nove generacije serije 3 sedan. To znači da će 3 GT između ostalog dobiti i 3,0 litarski šestocilindrični TwinPower Turbo benzinac koji razvija 225 kW/306KS pri 5800 o/min. i 400 Nm pri 1200-5000 o/min.

Takođe, kupci će po ranijim najavama moći da biraju između dva ili tri sedišta pozadi, a na vratima prtljažnika će biti moguće da otvori samo staklo.

Izvor – Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.