BMW i5


BMW planira da u svoju "i" porodicu doda još jednog člana. Pored modela i3 i i8 na tržištu će se 2015. godine pojaviti i model i5.
Reč je o porodičnom automobilu sa visokom krovom, kliznim zadnjim sedištima i prtljažnikom zapremine kao kod Toyote Prius+.
i5 će imati elektromotor snage 170 KS, a trebalo bi da bude i verzija koja će ovaj elektromotor upariti sa trocilindričnim benzinskim agregatom snage 90 "konja".
Kako se očekuje, cena za i5 neće iznositi manje od 50.000 evra.  

Download BMW in Ovi Store now.

Novi BMW M6 Coupe će imati premijeru na Ženevskom salonu


BMW se polako srema za promociju svog novog M modela. Kako piše britanski AutoCar, BMW će na predstojećem salonu automobila u Ženevi, koji se održava početkom marta, predstaviti novi BMW M6 Coupe.
Novi BMW M6 će imati 4,4 litarski V8 twin-turbo motorm koji će zameniti dosadašnji V10 agregat. Pošto se radi o istom motoru koji se ugrađuje u novi M5 očekuje se da ovaj koji se bude postavljao u M6 bude snažniji. M5 raspolaže sa 560KS, dok će BMW M6 imati oko 600KS.
Prodaja BMW-a M6 Coupe bi trebala da krene na let ove godine. Što se tiče novog M6 Cabrioleta, njegovo pojavljivanje se takođe očekuje tokom 2012. godine.

Download BMW in Ovi Store now.

Špijunska slika - BMW M135i Hatchback


Prototipovi novog BMW F20 serije 1 sa cevima izduvnog sistema sa obe strane zadnjeg branika pojavili su se pre nekoliko meseci što je značilo da će se na tržištu uskoro pojaviti 135i F20 F21 model, dok špijunske fotografije koje su se pojavile ukazuju na činjenicu i da je u toku rad na sportskoj verziji. U toku prošle nedelje BMW je najavio svoju M Performanse liniju automobila koja će obuhvatiti nekoliko modela iz svake „familije“.
Prema navodima kompanije BMW, M135i model biće deo M Performance linije. Na fotografijama prototipa moguće je videti dve cevi izduvnog sistema, po jednu sa svake strane, kao i kočne čeljusti plave boje. 
M135i će takođe odlikovati i M-tjunirana šasija kao i muskularni dizajn. Ispod poklopca motora M135i će iskoristiti prednosti iste benzinske jedinice kao što je ona kod modela 640i, 3.0L šestocilindarskog turbopunjenog motora koji ima mogućnost postizanja 320ks.
Izvor - Moto.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Kupiš BMW X5 i tvoja je svaka devojka ;-)

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW, C600 Sport i C650 GT 2012

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW F10M M5 Safety Car sa Akrapovic auspuhom u BMW Welt-u

Download BMW in Ovi Store now.