Video : Driftovanje zlatnim BMW-om X5M po Moskvi + jurcanje sa zlatnim BMW-om M5


Video koji sledi je pre par dana postavljen na YouTube. Grupa vlasnika SUV modela uključujući i vlasnika zlatnog BMW-a X5M se okupila u Moskvi kako bi driftovali moskovskim ulicama. Na desetominutnom snimku se pored zlatnog BMW-a X5M vide i Toyota LandCruiser, BMW X5, i Hummer H2.


Za one koji možda nisu znali da u Moskvi postoji i zlatni BMW M5 evo snimka koji im ga pokazuje, a nja snimku se vidi da vlasnik ove M5-ice zna da vozi.

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW highly automated driving mode


Download BMW in Ovi Store now.

Uhvaćen BMW Serije 1 GT

Novi BMW Serije 1 GT je fotografisan tokom testiranja prednjeg pogona. Prototip je bio potpuno maskiran kako bi njegov dizajn ostao tajna, a uz BMW je testiran i novi MINI. 
 BMW je testirao prednji pogon, a to objašnjava i prisustvo maskiranog MINI-jevog prototipa. BMW svoj pogon bazira na pogonu sestrinske marke.
Iako je maskiran, vidljivo je da BMW Serije 1 GT ima visoku liniju krova koja podseća na Seriju 3 Gran Turismo, a to obezbeđuje više prostora za putnike.
BMW Serije 1 GT je Compact Activity Tourer, a biće nešto veći od varijanti sa 3 i 5 vrata. 

Izvor: AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Mat zeleni BMW M3 sa ADV.1 točkovima od 20 inča

Jako zanimljiva kombinacija boja, mat zelena boja karoserije i bronyanih 20-inčnih felni.

Download BMW in Ovi Store now.

Matte Blue Vorsteiner GTRS3 BMW M3

 


Mat plavi BMW M3 je napravljen na Tajvanu. Ovaj M3 je dobio Vorsteiner GTRS3 Widebody kit, kao i Vorsteiner V-308 aluminijumske felne.

Takođe je dobio i Akrapovič Evolution izduvni sistem od titanijuma. Sa novim izduvnim sistemom M3-ojka je "smršala" za 24 kg. Snaga motora nije mnogo povećana, za svega 22 konja.

U ovaj body kit između ostalog spadaju i izmenjeni prednji i zadnji branik, novi pragovi, hauba sa otovrima za vazduh, novi retrovizori...

Takođe je promenjena i unutrašnjost, a najuočljivija promena su nova Recaro sedišta.

Cena za sada nije poznata.

 

Download BMW in Ovi Store now.