BMW M3 E92 uništen u glupoj "nesreći"


Juče ste mogli da pročitate da je u Holandiji slupan prvi BMW M5 F10a danas su se pojavile slike još jednog uništenog BMW-a u Holandiji.

Reč je o BMW-u M3 E92, koji je imao krajnje glupu nezgodu u kojoj je izvukao deblji kraj. Gledajući slike može se videti da je M3-ojka nastradala, ni manje ni više, od saobraćajnog stuba koji se podiže iz zemlje.

Motor je potpuno uništen, a šta je vozača nateralo da krene ovim putem za sada nije poznato.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 4 Series Gran Coupe


Dok čekamo na novi BMW serije 4 Coupe, u BMW-u pripremaju i Gran Coupe verziju buduće serije 4.

U pitanju je manji brat nedavno predstavljene "šestice" Gran Coupe, a "četvorku" Gran Coupe insajderi opisuju kao "veoma seksi" model sa četiri vrata.

Kao stvari sada stoje, BMW 4 Series Gran Coupe (kodne oznake F35) se u prodaji očekuje tek 2015. godine.

Izvor – Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

BMW M3 DTM Safety Car


Već se zna da će BMW učestvovati na DTM šampionatu sa šest trkačkih automobila. Učestvovaće modifikovane verzije BMW-a M3.

BMW će pored svojih modela koji učestvuju u trkama imati i još jednu ulogu, naime jedan M3 model će imati ulogu Safety Car-a.

DTM šampionat počinje 29. aprila na stazi Hokenhajm, a za BMW će voziti Andy Priaulx, Augusto Farfus, Bruno Spengler, Martin Tomczyk, Joey Hand i Dirk Werner.

BMW M3 DTM pokreće 4,0 litarski V8 motor sa oko 480 konja, ubrzanje od 0 do 100 km/h traje oko 3 sekunde, a postiže maksimalnih 300 km/h.

Download BMW in Ovi Store now.