Špijunske slike 2013 BMW X6


Ovo su prve špijunske slike BMW-a X6, nastale tokom testiranja ovog novog BMW-ovog modela u Arjepolgu, u Švedskoj.  

Promene se odmah mogu uočiti, pa je tako nova X6-ica dobila izmenjen prednji i zadnji branik, nove farove sa LED prstenovima, redizajnirani hladnjak, kao i LED zadnja svetla.
Što se motora tiče spominje se da novi trolitarski šestocilindrični dizel agregat koji bi razvijao 350 KS, mada je mnogo realnije da nasledi benzinski motor iz predhodnog model.
Osveženi X6 će biti lansiran u martu ove godine kao model za 2013. godinu. 

Download BMW in Ovi Store now.

Video: Von Hooydonk predstavio BMW 3 Series F30 na salonu u Detroitu

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 335i M Sport sa M Performance paketom


BMW je svojim dilerima u Evropi predstavio novu seriju 3 sa M Performance delovima, dok će ovaj model zvaničnu premijeru imati na salonu u Ženevi. 

Na slikama je beli 335i M Sport sa M Performance paketom, koji između ostalog sadrži crne trkačke trake, 19-inčne M felne, zadnji difuzor, gloss black "bubrege", prednji spojler od ugljeničnih vlakana, nove pragove, retrovizore od ugljeničnih vlakana, sportski podešeno ogibljenje, jače kočnice, kao i doterani enterijer (M volan, alkantara, elementi od ugljeničnih vlakana...).

Download BMW in Ovi Store now.

Produženi BMW 3 Li za Kinu

 


U Kini je uslikan test primerak produžene verzije novog BMW-a serije 3. U pitanju je model koji će nositi oznaku „3Li“ i koji će izrađivati Brilliance-BMW kompanija zajedničkog ulaganja.
Produženi BMW 3 Li će imati veće međuosovinsko rastojanje za oko 10 cm u odnosu na seriju 3 koja se nudi u Evropi.

Model 3Li će prvi put biti predstavljen u toku održavanja sajma motornih vozila u Pekingu koji će biti održan u aprilu, a kineskim kupcima će biti na raspolaganju u verzijama 328Li i 335Li. To će takođe biti prvi put da se 335 motor izrađuje u Kini. Stari 335 bio je dostupan jedino preko uvoza.

Fottografije nam jasno ukazuju da će ovaj model imati luksuznu unutrašnjost koja će bit izrađena od kože i drveta. Cena se za sada ne zna, ali se može očekivati da bude znatno veća od standardne verzije serije 3.

 

Download BMW in Ovi Store now.