VIDEO : The new BMW 6 Series Gran Coupe

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW M5 u promotivnoj reklami za Olimpijske igre u Londonu

Download BMW in Ovi Store now.

BMW serija 6 Gran Coupe - M Sport paket

 


Sigurno ste već čuli ili proičitali da je BMW predstavio svoj novi model, seriju 6 Gran Coupe. Ono što možda niste znali je da će se u ponudi od samog početka prodaje ovog modela naći i model sa M-Sport paketom opteme.


Oni koji se budu odličili da kupe seriju 6 Gran Coupe sa M Sport paketom će dobiti sledeće : M aerodinamički paket u koji spadaju novi izmenjeni branici i pragovi, nova LED svetla za maglu, "dark chrome" izduvne cevi, set novih 19-inčnih ili 20-inčnih alu felni, crna kočiona klešta, za model 650i Gran Coipe u ponudi će biti i novi sportski izduvni sistem. Što se boja eksterijera tiče u ponudi će se naći "Carbon Black metalic" i "Imola Red" boje. Takođe i unutrašnjost će dobiti neke nove detalje kao na primer M sportska kožna sedišta sa alkatarom, M kožni volan, M odmorište za nogu vozača, dosta aluminijumskih detalja, M oznake u enterijeru kao i mnogo toga drugog.

Ukoliko želite da pročitate više detalja o novom BMW-u serije 6 Gran Coupe kliknite OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.

FOTO TEST : BMW 6 Gran Coupe vs. Audi A7 vs. Mercedes-Benz CLS


BMW je predstavio svoj najnoviji model, seriju 6 Gran Coupe. Ovaj prvi BMW-ov kupe sa četvoro vrata će se u prodaji naći sredinom sledeće godine i glavni konkurenti će mu biti Audi A7 i Mercedes CLS.

U ponudi će se nalaziti tri različita modela,  BMW 640i, 650i (650i xDrive) i 640d.  Tačna cena za sada nije poznata ali se očekuje da cena modela sa osnovnim paketom opreme bude oko 80.000 eura. Više informacija o novom BMW-u serije 6 Gran Coupe pročitajte OVDE.
Pogledajte dobro ove slike i sami prosudite koji je najbolji i najlepši Laughing.Download BMW in Ovi Store now.

BMW 1 M Coupe GTS-V by Vorsteiner


Američka tjuning kuća Vorsteiner je objavila teaser sliku svog tjuniranog BMW-a 1M Coupe.
Paktet za 1M coupe nosi naziv GTS-V i u njega spadaju novi prednji spojler, zadnji difuzor, zadnji spojler od ugljeničkih vlakana, set novih alu felni, novi sportski izduvni sistem od titanijuma.
Za sada je jedino poznato da će se paket u ponudi naći početkom januara sledeće godine, za sada se ne zna koja je cena paketa.

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW 6 Series Gran Coupe

Više o novom BMW-u serije 6 Gran Coupe možete pročitati OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.