Video: Dizajniranje novog BMW-a serije 3 (F30) Sedan

Download BMW in Ovi Store now.

Cene za BMW 6 Series Gran Coupe u Nemačkoj


Nakon objavljivanja prvih zvaničnih slika i detalja o BMW-u 6 Series Gran Coupe, saopštene su i cene za ovaj model.

BMW 6 Series Gran Coupe će tako u Nemačkoj startovati po ceni od 79.500 evra (sa uračunatim tamošnjim porezom), pa naviše.

Cenovnik izgleda ovako:

640i Gran Coupe – 79.500 evra

650i Gran Coupe – 92.600 evra

650i xDrive Gran Coupe – 96.000 evra

640d Gran Coupe – 83.000 evra

Više o "šestici" Gran Coupe možete pročitati OVDE, a nekoliko videa možete pogledati OVDE.

Izvor- Autoblog.rs 

Download BMW in Ovi Store now.

Prior Design 1M Widebody kit za BMW 1 Series Coupe


Poznata Nemačka tjuning kuća Prior Design je vlasnicima BMW-a serije 1 Coupe ponudila 1M widebody kit sa kojim će njihov ljubimac, bar što se izgleda tiče, ličiti na BMW 1M Coupe.

U widebody 1M kit spadaju izmenjeni prednji branik sa spojlerom od ugljeničnih vlakana, proširene blatobrane, nove pragove, zadnji branik sa difuzorom, novu haubu sa otvorima za vazduh...

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW serije 6 sa Vossen felnama


Specijalizovana firma za proizvodnju felni po meri na internetu je predstavila snimak sa starim ali i te kako atraktivnim BMW-om serije 6. BMW na snimku ima 20-inčne alu felne sportskog izgleda, nazvane VVS.CV3 Concave Wheels.
6-ica na snimku je model 645i sa 4,4 litarskim V8 motorom koji razvija 333 KS. Ljudi iz Vossena tvrde da njihove felne značajno utiču na izgled ovog modela.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 8-Series Concept by Ismet Çevik


Turski industrijski dizajner Ismet Cevik predstavio je svoje viđenje kako bi trebalo da izgleda neki od budućih BMW modela. On je dizajnirao poseban model i nazvao ga BMW serije 8 Concept.

Prilikom prezentacije svog dizajnerskog projekta Ismet je izjavio : " Ovaj model bi bio pravi rival Mercedesu CL. Mislim da je nova serija 6 ipak za klasu ispod CL-a, ne po kvaliteti i performansama već iz dizajnerskog ugla. Moja serija 8 je otišla korak dalje od CL-a, a uticaj na njega su imali i neki modeli Rolls-Royce i Bentley-a. Tokom 90-ih BMW 8 je bio auto van svog vremena, i smatram da bi moja kreacija takođe bila bez konkurencije. Ovaj model je rođen da bude nova legenda BMW-a."

Kako se vama čini ovaj model?


Download BMW in Ovi Store now.

BMW M5 Green chrome by Re-styling


Do sada smo viđali svakave tjunirane verzije BMW-ovih modela, od zlatnog BMW-a X5 M do mat srebrnog BMW-a 135i. Sada imate priliku da vidite najnoviji poduhvat tjuning kuće Re-styling, hromirano-zeleni BMW M5.

Dobiti ovako jedinstvenu boju uopšte nije jednostavno. Trebalo je uložiti puno truda da bi se ona dobila. Originalni BMW je bio u Alpine White boji.

Na osnovnu boju je dodat hromirani sloj, zatim boja, pa opet hromirani sloj. Između nanošenja novih slojeva predhodni je trebalo da se ispolira i da na njemu nema nikakvih čestica.


Pored ove specijalne boje auto je dobio neke aerodinamuičke delove (Hanabb i AC Schnitzer).


Download BMW in Ovi Store now.

U pripremi nova Alpina D3


Alpina je, naravno, u tajnosti već počela razvoj D3/B3 verzije bazirane na novoj BMW seriji 3.

U nastavku možete videti kako je Harold Wood zamislio izgled nove Alpine D3.

Alpina je prethodnu verziju B3 S Bi Turbo predstavila na Salonu automobila u Ženevi. Naravno, govorimo o verziji baziranoj na sada već starom modelu. Iz 3.0 litarskog motora "izvukli" su 294 kW (400KS) i 540 Nm obrtnog momenta. Ubrzanje od 0-100 km/h traje samo 4,7 sekunde, a maksimalna brzina je 300 km/h.

Izvor: AutoBlog.rs

Download BMW in Ovi Store now.