Video : Otvoren novi BMW M Exclusive u St. Petersburg-u


Posle Singapura u Rusiji je otvoren drugi po reduТоком свог отварање, генерални директор Александар Бистров је рекао: "Наш дилерској се налази у новом пословном делу Санкт Петербурга, где млади, модерни пословни људи оду и раде за њих, брзина, снага и престиж су важни у колима Вама.. ће пронаћи све ово и више у јединствене производе БМВ М "


Svečanom otvaranju je prisustvovalo dosta "viđenijih" ljudi. Generalni direktor Alexander Bystrov je izjavio : " Naš novi salon se nalazi u novom ekskluzivnom poslovnom delu Sank Petrburga, gde mladi, moderni poslovni ljudi rade. Za njih su su kao i za nas važni brzina, snaga i prestiž. Sve to im pruža BMW M."

Zašto Rusija? Zajedno sa Kinom BMW M smatra Rusiju jednom od najvažnijih tržišta za M modele. Da li možete da pogodite koji je omiljeni M model u Rusiji? BMW X6M.

Nadam se da će neki od prodatih modela iz M segmenta biti tjuniran kao dobro poznati zlatni BMW X5M ili hromirano zeleni M5

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW M5 na Dyno testu


Nemački tjuner PP Performance je objavio prvi snimak nezavisnog Dyno testiranja BMW-a M5. Merenja su pokazala da je testirani model razvio 444 BHP preko točkova na MAHA LPS 3000 dyno. To znači da auto razvija 573.7 BHP i 721 NM. 

Neki tjuneri poput G-Power-a su već uzeli pod svoje novi M5 i počeli da je poboljšavaju. Uspeli su da iz motora S63, koji se ugrađuje u BMW X5M i X6M izvuku 750KS (takav primer je Manhart biturbo M3) tako da očekuju da M5 meže da ima i do 700KS.

U nastavku pogledajte snimak Dyno testa koji je uradi PP Performance, kao i snimak istog tjunera u kome sa M5-icom postižu brzinu od 300km/h. 
  


Download BMW in Ovi Store now.

BMW ActiveHybrid 3 na Salonu u Detroitu


BMW je 14. oktobra ove godine u Minhenu i zvanično predstavio dugo očekivanu šestu generacije serije 3 (prvo u klasičnoj limuzinskoj verziji sa četiri vrata - fabričke oznake F30), dok će početkom januara 2012. godine na Salonu automobila u Detroitu posetioci moći da vide i novu seriju 3 sa hibridnim pogonom, nazvanu BMW ActiveHybrid 3.

BMW ActiveHybrid 3 će imati 3,0 litarski šestocilindrični benzinac sa 225 kW/306KS i elektromotor sa 40 kW/54KS (s tim što kombinovana snaga iznosi 250 kW/340KS), a njegova potrošnja će po najavama fabrike iznositi oko 6,4 l/100 km.

Hibridna "trojka" će biti u mogućnosti da se kreće i samo na elektro pogon (mada samo od 3 do 4 kilometra).

Izvor – Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW M3 E92 Italian Drift Car Champion


Zahvaljujući YouTube korisniku pod imenom NM2255, imamo priliku da uživamo u majstorstvu poznatog italijanskog prvaka u driftovanju Francesca Contija, koji svoje sposobnosti pokazuje u posebno pripremljenom BMW-u M3 E92.
Francesco Conti je osvojio dva početna  takmičenja ove godine koja su održana u Varani i Imoli, nakon čega je završio kao šesti, peti i treći u Adriji, Vallelungi i Monzi.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW 640d M Sport test by Fifth Gear

Download BMW in Ovi Store now.

Brošura za novi BMW serije 6 Gran Coupe (DOWNLOAD)


Klikom na sledeći link možete besplatno download-ovati brošuru za novi BMW serije 6 Gran Coupe.
Link za preuzimanje brošure.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW Motorrad - originalna praznična čestitka


BMW misli na sve svoje fanove, kako svojih automobila tako i na ljubitelje BMW motora. Posle video snimka sa najbržom božićnom čestitkom, BMW se potrudio da predstojeće praznike ulepša i ljubiteljima svojim motorcikala. Svi ljubitelji BMW-a sada imaju mogućnost da kreiraju sopstvenu personalizovanu prazničnu čestitku i tako oduševe one kojima ih šalju. Klikom na sledeći link  http://www.bmw-motorrad.com/bikelightgreetings  odmah možete početi sa kreiranjem čestitke, a ja vam garantujem da će svako ko je bude primio biti prijatno iznenađen, jer će teks  kreirati svetlosni snopovi farova velikog broja BMW motocikala.

Download BMW in Ovi Store now.