BMW + plavuša + sipanje goriva = katastrofa


Em žensko em plavuša, pa šta je čudno u tome što je napravila glupost sa kolima. 

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW, Nissan, Lamborghini, Porsche, zabavili su se na mokroj stazi

Download BMW in Ovi Store now.

Uslikan prototip produkcijskog BMW-a i8


Predstavljamo vam prve špijunske slike prototipa produkcijskog BMW-a i8. Lovci na auto novitete su uspeli da ga po prvi put uslikaju i pokažu nam šta možemo očekivati od ovog modela.

Iako je ovo pretproizvodni I8, kako se i očekivalo, postoje neke značajne promene u odnosu na i8 konceptni model. Prednji deo je izgubio svoj tzv. "morski pas" prednji nos, kojeg je zamenio novi niži prednji branik. Takođe, prednja svetla su premeštene napred, na same rubove haube. To ne dolazi kao iznenađenje s obzirom na činjenicu da bi izuzetno duboko postavljena svetla na konceptnom I8 verovatno ograničila područje koje prednja svetla inače trebaju osvetljavati.

Hauba i prednje vetrobransko staklo su sada tradicionalni, a vetrobransko staklo više nije "spojeno" sa haubom kao što je to u koncept verziji. Što se tiče vrata, ona su sada veća, niže postavljena i više nisu tako duboko postavljena u odnosu na ostatak bočne strane automobila. To bi trebalo omogućiti lakše ulaz / izlazi u odnosu na koncept vozilo. Bočni retrovizori kao i ručke za zatvaranje/otvaranje vrata zauzela su uobičajno mesto.

Zadnji deo je dobro zakamufliran pa je vrlo teško videti neku razliku u odnosu na koncept model. Izgleda da su okrugla svetla namerno postavljena kako bi zavarala trag i gotovo sam siguran da takva neće biti na proizvodnom modelu.

BMW I8 Concept
3-cilindarski benzinski motor (164kw) pozadi, i električni motor (limitiran na 96 kW) napred
550 Nm (300Nm benzinski motor + 250 Nm električni motor
3 načina vožnje - električni, benzin, ili oba motora odjednom
1,480 kg
0-100 km/h : 4.6 sek.
Maksimalna brzina: 250 km/h (limitirana)
2.7 L/100km - potrošnja
35 km može preći samo na električni pogon 
4 sedišta 
Distribucija težine: 50:50
Plasiranje na tržište: 2014

Download BMW in Ovi Store now.

Video : Kako je snimljena reklama za olimpijske igre u Londonu sa BMW-om M5

Prvo pogledajte kako je promo snimak nastao.

A evo kako je na kraju ispao 

Download BMW in Ovi Store now.

Kineski motorni tricikl uništio BMW X5


U kineskom gradu Chengzhou koji se nalazi u provinciji Jingsu je došlo do veoma čudnom sudara. U sudaru su učestvovali BMW X5 i motoriyovani tricikal. Ništa ne bi bilo čudno da BMW X5 nije izvukao deblji kraj.

Prednji deo BMW-a je skoro potpuno uništen dok je tricikal skoro pa ne oštećen. Izgleda da je teret koji je prevozio tricikal uticao na to da BMW pretrpi veća oštećenja. Zanimljivo je da se Tricikal proizvodi u Kini i da ga i tamošnje stanovnoštvo smatra za naj običnijim "đubretom" od vozila.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW serije 7 u najgledanijem klipu na YouTube-u

 


Najgledaniji video klip na YouTube-u u 2011. godini je spot za pesmu “On The Floor” koji izvode Jennifer Lopez i Pitbull. Ovaj spot ima preko 450 miliona pregleda. Svi se sada pitate kakve on veze ima sa ovim blogom i BMW-om. Ako pogledate spot na kraju članka videćete da se u njemu pojavljuje BMW serije 7. Sasvim sam siguran da je "sedmica" doprinela ovolikoj  popularnosti spota.

 

Download BMW in Ovi Store now.