Produženi BMW 3 Li za Kinu


Dok se u Evropi čeka na zvaničan tržišni start novog BMW-a serije 3, u Kini su fotografi snimili i test primerak njegove produžene verzije.

Produženi BMW 3 Li će imati za oko 10 cm produženo međuosovinsko rastojanje u poređenju sa standardnom "trojkom" (čija dužina inače iznosi 4624 mm), a nudiće više mesta za putnike za zadnjim sedištima.

Što se motora tiče, za sada se pominju dva benzinca, i to sa 135 kW/184KS i 270 Nm obrtnog momenta (u modelu 320 Li) i sa 180 kW/245KS i 350 Nm u modelu 328 Li.

Izvor – Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

Redizajnirani BMW X1


Juče je na jugu Nemačke prvi put uslika redizajnirani BMW X1.

Redizajnirani kompaktni SAV bi na tržište trebalo da stigne tokom 2012. godine. Proizvodnja je počela krajem 2009. godine u Lajpcigu.

Ako pogledamo slike primetićemo da su kamuflirani prednji i zadnji branik kao i farovi. Pored ovih redizajniranih delova za sada se ne primećuje da je nešto drugo redizajnirano. Čak su i zadnja svetla ostala ista ali se veruje da će i ona biti drugačijeg izgleda.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 3 Series Widebody kit by Prior Design


Pre par dana tjuning kuća Prior Design je predstavila novi body kit paket za BMW serije 5, a sada je u svoju ponudu uvrstila i widebody kit za BMW seriju 3 Coupe. Sa ovim body kitom trojka je dobila pravi M3 look.

U ovaj kit koji trojci daje znatno agresivniji izgled spadaju izmenjeni prednji i zadnji pranik, set pragova, prošireni blatobrani, nova hauba, zadnji spojler i spijler na poklopcu prtljažnika.

Kupcima se na raspolaganju nalazi i nekoliko kompleta aluminijumskih felni kao i novi sportski izduvni sistem od nerđajućeg čelika. Za sada nije poznato da li će biti povećane performanse motora kao i koja je cena paketa.

Download BMW in Ovi Store now.

Video: Rus driftovao i palio gume u BMW Welt-u sa BMW-om 1M Coupe


BMW Welt je multi-funkcionalni objekat u Minhenu. Tačnije to je BMW-ov muzej koji se nalazi pored jedne od BMW-ovih fabrika i BMW-ove upravne zgrade. Kupci BMW-a imaju mogućnost da svoj novi automobil preuzmu u BMW Welt-u. Tri Ruska momka su u Minhen došla da bi preuzela novi crni BMW 1M Coupe. 
Ponosni vlasnik je ušao u svoja kola i napravi par krugova po zgradi ostavljajući tragove guma za sobom, i to ne samo jednom već tri puta. Kolika je gostoprimljivost ljudi iz BMW-a govori činjenica da ga niko cak nije ni opomenuo da to ne radi već su se svi ponašali kao da je to uobičajna situacija. U drugim salonima bi ga već naglavačke izbacili.
Pogledajte video.

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW 1M Coupe sa Akrapovič Evolution izduvnim sistemom


Akrapovič je objavio video u kojem predstavlja novi izduvni sistem za BMW 1M Coupe. Akrapovičev paket za BMW 1M uključuje slip-on sistem, Evolution sistem, završetke cevi od karbonskih vlakana, bežični komplet i "down pipe".
Sistem ne samo da pruža više snage i obrtnog momenta, već daje automobilu spektakularan zvuk. Evolution sistem isporučuje dodatnih 20 KS, a automobil je za 20 kg lakši u odnosu na fabrički model.
Četiri izlazne cevi od titanijjuma obložene su karbonskom dekoracijom. Uz Akrapovič izduvni sistem, opciono se nudi "down pipe" koji takođe povećava snagu. I za kraj tu je Remote Kit koji omogućava vozaču da odabere odgovarajuću visinu zvuka putem daljinskog upravljača  u  automobilu.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW serija 5 by Prior Design


Prior Design je u svoju ponudu uvrstio novi body kit namenjen BMW-u serije 5. Ovim body kitom serija 5 dobija agresivniji izgled.

Novi paket Prior Design-a podrazumeva novi prednji branik, prednji spojler, set pragova, zadnji branik sa integrisanim difuyorom kao i spojler na poklopcu prtljažnika.

Pored ovoga u ponudi je i novi izduvni sistem sa četiri izduvne cevi kao i set novih aluminijumskih felni. 


Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Sledeći»