BMW X5 M by Vorsteiner + Video


Yjuning kuća Vorsteiner je predstavila svoj novi projekat. Reč je o tjuniranoj verziji BMW-a X5 M.

BMW X5 M je dobio novi aerodinamički kit u koji spadaju prednji spojler, zadnji difuzor, zadnji spojler, nova hauba sa otvorima za vazduh, redizajnirani prednji i zadnji branik. Dosta elemenata je izrađeno od ugleničkih vlakana.

Pored navedenog u ponudi se nalazi i set aluminijumskih felni. Pod haubom ništa nije dirano tako da je ostao, više nego odlični, 4,4 litarski V6 motor sa fabričkih 555 konja.
 

  

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW M5 u trci sa Porsche Panamera S, Mercedes E63 AMG, Jaguar XFR "pokidao" protivnike


EVO madazin je objavio snimak trke na 1000 metara između novog BMW-a M5 i Mercedes-Benz E 63 AMG, Jaguar XKR, i Porsche Panamera S.
Šta drugo reći sem da ih je BMW "POJEO".

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO: BMW - Mission Impossible 4

Download BMW in Ovi Store now.

Odlično video predstavljanje novog BMW-a serije 3

Download BMW in Ovi Store now.

BMW X6 by Senner Tuning


Nemačka tjuning kuća Senner Tuning je predstavio modifikovanu verziju BMW-a X6 Xdrive 40d.

Promenu je doživeo šestocilindrični dizel motor koji je sa fabričkih 306 KS pojačan na 336 KS. Pored motora ovaj X6 u Alpine White boji je dobio i neke "estetske" promene.

U paket spadaju novi modifikovani prenji branik sa velikim otvorima za vazduh, zadnji difuzor u boji vozila, spojler na prtljažniku, nove Hamann Anniversary Evo Black Line aluminijumske felne, Continental Sport Contact 5P gume, novi izduvni sistem, modifikovano ogibljenje...

Što e tiče unutrašnjosti i ona je osvežena i između ostalog tu se nalaze nove pedale, DVD player kao i mnogo toga drugog. 
Za sada nije poznata cena ovog modela.

Download BMW in Ovi Store now.

Video: BMW 3 e30 - Polish Gymkhana


Sigurno ste čuli za Ken Blocka, čoveka koji je sigurno "lud", i koga smo do sada viđali u klipovima kako nenormalno vozi relly kola, uglavnom Ford Fiestu ili neki Subari.
Zvezda ovog video klipa je tjunirani BMW serije 3 e30 sa kraja 80-ih godina prošlog veka. Pošto auto ima zadnju vuču kao stvoren je za driftovanje koga u ovom klipu ima baš puno. Ken driftuje oko svega, Ford Gran Torina, kamiona, tenka, monster trucks-a...

Download BMW in Ovi Store now.
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Sledeći»