Video : BMW M5 Engine and Transmission Technical Details

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW xDrive iskustvo u vožnji

Download BMW in Ovi Store now.

Dizajn za novi BMW M3 Coupe model baziran na osnovu nastupajuće serije 4


Očekuje se da će 2014. godine BMW predstaviti novi M3 Coupe. Neke informacije ukatuju da se ljudi iz BMW-a dvoume da li da novi model zadrži oznaku M3 ili da ponese novu M4. Sedan vertija M3 -ojke je dobila fabričku oznaku f80, a M4 Coupe f82.
Dizajn za novi M3 Coupe biće zasnovan na najavljenoj seriji 4, bar se tako može naslututi videvši fotografiju iznad. Jedno je sigurno, popilarni M kupe će odlikovati tipični M dizajn, kako unutra tako i spolja, M prednji branik, LED prednja svetla kao i izduvni sistem sa četiri cevi.
Najveća dilema je šta će se nalaziti ispod haube. BMW je rabije najavio da je trenutna generacija M3 poslednja sa V8 atmosverskim motorom. Ono što je poznato jeste da će pogonski agregat odlikovati upotreba šest cilindara ali nije jasno da li će u pitanju biti šestocilindarski linijski turbo ili novodizajnirani V6.

Download BMW in Ovi Store now.

Aero Kit za BMW serije 5 by Prior Design


Prior Design je obogatio svoju ponudu predstavivši novi Aero Kit za BMW sejue 5 f10. U novi paket za atraktivniji izgled serije 5 spadaju izmenjeni prednji branik sa spojlerom, set pragova, zadnji difuzor i diskretan zadnji krovni spojler od ugljeničnih vlakana. 

U ponudi Prior Design-a se nalazi i novi izduvni sistem sa četiri izduvne cevi i komplet novih aluminijumskih felni.

Ceena paketa za sada nije poznata.

Download BMW in Ovi Store now.