Auto Bild izvezao "sve" BMW-ove M modele na Sachsenring


U nemačkom Auto Bild-u ovih dana vlada pravo božićno raspoloženje. Naime, Auto Bild ima veliku priču za sve svoje čitaoce u obliku posebnog izdanja BMW M modela, pod nazivom "Fascinacija M." Auto Bild daje pregled svih aktuelnih BMW M modela.

Za više informacija o svakom modelu moraćete da potražite časopis, ali ovde više o onom trkačkom delu. Auto Bild je ujedno uspeo da poređa sve trenutno dostupne M modele na start liniju nemačke staze Sachsenring, da izmeri vreme i proglasi koji je M model najbrži. Ishod?

Kao što smo i očekivali, BMW M3 CRT je najbrži M automobil koji je Auto Bild ikada testirao na Sachsenringu. Njegovo vreme kruga iznosilo je 1:38.87 min. Verovatno se pitate što je sa modelom M3 GTS. Nažalost on više nije dostupan, ali nema sumnje da bi bio najbolji. Drugo mesto ide potpuno novom BMW-u M5 F10 koji je samo 3 stotinke sekunde bio sporiji od M3 CRT modela, odnosno njegovo vreme je 1:38.90.

3. mesto osvojio je BMW 1M Coupe koji je bio nešto brži od BMW-a M3 Coupe koji je s druge strane bio nešto brži od BMW-a M3 (limuzinske verzije). BMW M3 Cabrio izgubio je oko 2 sekunde u odnosu na Coupe. Nema iznenađenja ni u pogledu BMW-a X6M i BMW-a X5M. Oba modela su otprilike jednako brza, ali zanimljivo je da su oba brža od "stare" M5-tice (E60).

Za sada nema video priloga, a nemački kupci imaju priliku da kupe časopis uz koji ide i DVD izdanje, sa garantovano zanimljivim sadržajem.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW + plavuša + sipanje goriva = katastrofa


Em žensko em plavuša, pa šta je čudno u tome što je napravila glupost sa kolima. 

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW, Nissan, Lamborghini, Porsche, zabavili su se na mokroj stazi

Download BMW in Ovi Store now.