Kineski motorni tricikl uništio BMW X5


U kineskom gradu Chengzhou koji se nalazi u provinciji Jingsu je došlo do veoma čudnom sudara. U sudaru su učestvovali BMW X5 i motoriyovani tricikal. Ništa ne bi bilo čudno da BMW X5 nije izvukao deblji kraj.

Prednji deo BMW-a je skoro potpuno uništen dok je tricikal skoro pa ne oštećen. Izgleda da je teret koji je prevozio tricikal uticao na to da BMW pretrpi veća oštećenja. Zanimljivo je da se Tricikal proizvodi u Kini i da ga i tamošnje stanovnoštvo smatra za naj običnijim "đubretom" od vozila.

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW serije 7 u najgledanijem klipu na YouTube-u

 


Najgledaniji video klip na YouTube-u u 2011. godini je spot za pesmu “On The Floor” koji izvode Jennifer Lopez i Pitbull. Ovaj spot ima preko 450 miliona pregleda. Svi se sada pitate kakve on veze ima sa ovim blogom i BMW-om. Ako pogledate spot na kraju članka videćete da se u njemu pojavljuje BMW serije 7. Sasvim sam siguran da je "sedmica" doprinela ovolikoj  popularnosti spota.

 

Download BMW in Ovi Store now.

Prve špijunske slike BMW-a X6 M50d


Prvi M model sa dizel agregatom je najavljen pre nekoliko nedelja. Reč je o BMW-u X6 M50d koji je po prvi put uslikan ispred BMW-ove fabrike Spartanburgu-u, SAD. 

X6 M50d će debitovati sledeće godine, i prema nekim informacijama ovaj dizelaš će do 100 km/h stizati za 4,9 sekundi. Takođe se zna da će snaga motora biti oko 381 KS, a da će obrtni moment iznositi 740 Nm. 

Kao što se može videti sa snimaka ovaj model karakteriše novi unapređeni usisnici za vazduh kao i LED svetla. Inicijalni kodni naziv model BMW X6 M50d je FH81 i njegova proizvodnja će početi u mesecu u aprilu u fabrici u Spratanburgu, ali uprkos tome on neće biti dostupna kupcima u SAD.

Download BMW in Ovi Store now.