Video: AC Schnitzer BMW M3 Drifting


Video klip koji sledi nam dolazi iz "prijateljske" Albanije. Nasnimku se vidi AC Schnitzer BMW M3 koji driftuje oko kružnog toka u nekom gradu Albanije. Ovaj M3 by AC Schnitzer ima italijanske tablice i vlasnik je član jednog auto-kluba iz Albanije.

Download BMW in Ovi Store now.

Saradnja BMW-a i General Motorsa na razvoju vozila sa gorivim ćelijama


Tek što je nedavno i zvanično saopšteno da su Toyota i BMW postigli dogovor da će zajedno razvijati novu generaciju baterija za "ekološke" automobile (BMW će takođe proizvoditi i dizel motore za Toyotine modele koji se prodaju u Evropi), sada je stigla i vest da BMW vodi razgovore o saradnji i sa američkim General Motorsom.

Automotive News naime piše (navodeći kao izvor članak iz nemačkog ekonomskog nedeljnika Wirtschaftswoche) da će GM i BMW udružiti snage u razvoju automobila sa gorivim ćelijama.

Razgovori o saradnji su navodno već u poodmakloj fazi; američka strana je odbila da komentariše ovu vest, dok je predstavnik BMW-a samo potvrdio da su sa GM-om razgovarali "o različitim novim tehnologijama."

Kako stvari sada stoje, zvanično objavljivanje saradnje BMW-a i GM-a bi moglo da se desi u januaru sledeće godsine, tokom ili posle tradicionalnopg NAIAS Salona automobila u Detroitu.

Izvor – Autoblog.rs

Download BMW in Ovi Store now.

VIDEO : The new BMW 6 Series Gran Coupe

Download BMW in Ovi Store now.

Video : BMW M5 u promotivnoj reklami za Olimpijske igre u Londonu

Download BMW in Ovi Store now.

BMW serija 6 Gran Coupe - M Sport paket

 


Sigurno ste već čuli ili proičitali da je BMW predstavio svoj novi model, seriju 6 Gran Coupe. Ono što možda niste znali je da će se u ponudi od samog početka prodaje ovog modela naći i model sa M-Sport paketom opteme.


Oni koji se budu odličili da kupe seriju 6 Gran Coupe sa M Sport paketom će dobiti sledeće : M aerodinamički paket u koji spadaju novi izmenjeni branici i pragovi, nova LED svetla za maglu, "dark chrome" izduvne cevi, set novih 19-inčnih ili 20-inčnih alu felni, crna kočiona klešta, za model 650i Gran Coipe u ponudi će biti i novi sportski izduvni sistem. Što se boja eksterijera tiče u ponudi će se naći "Carbon Black metalic" i "Imola Red" boje. Takođe i unutrašnjost će dobiti neke nove detalje kao na primer M sportska kožna sedišta sa alkatarom, M kožni volan, M odmorište za nogu vozača, dosta aluminijumskih detalja, M oznake u enterijeru kao i mnogo toga drugog.

Ukoliko želite da pročitate više detalja o novom BMW-u serije 6 Gran Coupe kliknite OVDE.

Download BMW in Ovi Store now.