Redizajnirani BMW X1


Juče je na jugu Nemačke prvi put uslika redizajnirani BMW X1.

Redizajnirani kompaktni SAV bi na tržište trebalo da stigne tokom 2012. godine. Proizvodnja je počela krajem 2009. godine u Lajpcigu.

Ako pogledamo slike primetićemo da su kamuflirani prednji i zadnji branik kao i farovi. Pored ovih redizajniranih delova za sada se ne primećuje da je nešto drugo redizajnirano. Čak su i zadnja svetla ostala ista ali se veruje da će i ona biti drugačijeg izgleda.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW 3 Series Widebody kit by Prior Design


Pre par dana tjuning kuća Prior Design je predstavila novi body kit paket za BMW serije 5, a sada je u svoju ponudu uvrstila i widebody kit za BMW seriju 3 Coupe. Sa ovim body kitom trojka je dobila pravi M3 look.

U ovaj kit koji trojci daje znatno agresivniji izgled spadaju izmenjeni prednji i zadnji pranik, set pragova, prošireni blatobrani, nova hauba, zadnji spojler i spijler na poklopcu prtljažnika.

Kupcima se na raspolaganju nalazi i nekoliko kompleta aluminijumskih felni kao i novi sportski izduvni sistem od nerđajućeg čelika. Za sada nije poznato da li će biti povećane performanse motora kao i koja je cena paketa.

Download BMW in Ovi Store now.

Video: Rus driftovao i palio gume u BMW Welt-u sa BMW-om 1M Coupe


BMW Welt je multi-funkcionalni objekat u Minhenu. Tačnije to je BMW-ov muzej koji se nalazi pored jedne od BMW-ovih fabrika i BMW-ove upravne zgrade. Kupci BMW-a imaju mogućnost da svoj novi automobil preuzmu u BMW Welt-u. Tri Ruska momka su u Minhen došla da bi preuzela novi crni BMW 1M Coupe. 
Ponosni vlasnik je ušao u svoja kola i napravi par krugova po zgradi ostavljajući tragove guma za sobom, i to ne samo jednom već tri puta. Kolika je gostoprimljivost ljudi iz BMW-a govori činjenica da ga niko cak nije ni opomenuo da to ne radi već su se svi ponašali kao da je to uobičajna situacija. U drugim salonima bi ga već naglavačke izbacili.
Pogledajte video.

Download BMW in Ovi Store now.