Video: BMW 1M Coupe sa Akrapovič Evolution izduvnim sistemom


Akrapovič je objavio video u kojem predstavlja novi izduvni sistem za BMW 1M Coupe. Akrapovičev paket za BMW 1M uključuje slip-on sistem, Evolution sistem, završetke cevi od karbonskih vlakana, bežični komplet i "down pipe".
Sistem ne samo da pruža više snage i obrtnog momenta, već daje automobilu spektakularan zvuk. Evolution sistem isporučuje dodatnih 20 KS, a automobil je za 20 kg lakši u odnosu na fabrički model.
Četiri izlazne cevi od titanijjuma obložene su karbonskom dekoracijom. Uz Akrapovič izduvni sistem, opciono se nudi "down pipe" koji takođe povećava snagu. I za kraj tu je Remote Kit koji omogućava vozaču da odabere odgovarajuću visinu zvuka putem daljinskog upravljača  u  automobilu.

Download BMW in Ovi Store now.

BMW serija 5 by Prior Design


Prior Design je u svoju ponudu uvrstio novi body kit namenjen BMW-u serije 5. Ovim body kitom serija 5 dobija agresivniji izgled.

Novi paket Prior Design-a podrazumeva novi prednji branik, prednji spojler, set pragova, zadnji branik sa integrisanim difuyorom kao i spojler na poklopcu prtljažnika.

Pored ovoga u ponudi je i novi izduvni sistem sa četiri izduvne cevi kao i set novih aluminijumskih felni. 


Download BMW in Ovi Store now.